Logo Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij

Taxaties

Meer info

logo vastgoedcertlogo tmilogo revlogo revlogo tegova
logo fundainbusinesslogo nvm business

Referenties

Hieronder treft u enkele recente referenties aan van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. is de adviseur als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed in de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Of het nu gaat om de bemiddeling bij een kantoorpand, winkel, bedrijfshal of belegging, bij Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. bent u op het juiste adres. Tevens verzorgen wij taxaties voor de meest uiteenlopende panden en projecten.

 
Leiden - Rijnsburgerweg 80
Met ingang van 1 november 2017 zal Van Spronsen en Partners Groep haar intrek nemen in het voormalige Van Lanschot Bankiers pand aan de Rijnsburgerweg 80 te Leiden. De charmante kantoorvilla met hoogwaardige tuin en beplanting  is gelegen op een uniek perceel, zowel qua ligging als grootte met ruim 1.600 m². De villa is gesitueerd in Stationsgebied Leiden Centraal en in de directe omgeving zijn o.a. het LUMC en Universiteit Leiden gevestigd.
 
Huurder Van Spronsen en Partners Groep is een horeca-adviesbureau voor de gastvrijheids- en vrijetijdsindustrie en inmiddels 30 jaar actief binnen deze branche. De werkzaamheden zijn gericht op optimalisatie van de horeca voor zowel een ondernemer als voor gemeentes.

De transactie is namens een particuliere belegger tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiderdorp - Zijldijk 24b 
Met ingang van 1 december 2017 zal Hillenaar Events  haar intrek nemen aan de Zijldijk 24b te Leiderdorp. Het solitaire kantoorpand van ruim 1.360 m² met ca. 360 m² hal is gelegen op een ruime en prominent gesitueerde kavel aan de Zijl. In de directe omgeving zijn o.a. het LOI en Praxis Automation Technology gevestigd.
 
Huurder Hillenaar Events is een veelzijdig evenementenbureau dat gespecialiseerd is in grootschalige publieksevenementen.
 
De transactie is namens Van Herk Groep tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Zoeterwoude - Industrieweg 46a & 46b
Aan een tweetal partijen is in totaal, door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij, ca. 1.000 m² bedrijfsruimte en ca. 200 m² kantoorruimte verhuurd aan de Industrieweg te Zoeterwoude.

ÖZ&ER Food, beter betekend als Silifke Melkproducten, is een huurovereenkomst aangegaan voor ca. 500 m2 bedrijfsruimte en ca. 100 m2 kantoorruimte aan Industrieweg 46a. RGC Trading Company, een online specialist in consumentengoederen, huurt aan Industrieweg 46b eveneens ca. 500 m2 bedrijfsruimte en 100 m2 kantoorruimte.

Namens verhuurder heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij de transacties tot stand gebracht.
 
Zoeterwoude - Hoge Rijndijk 291  
Badkamerspecialist X2O is een langjarig huurcontract aangegaan voor ca. 1.600 m² winkelruimte binnen de nieuwbouwontwikkeling aan de Rijneke Boulevard te Zoeterwoude. Op korte termijn zal de eigenaar starten met de bouw van deze nieuwbouwontwikkeling. De realisatie van deze nieuwbouwontwikkeling rondom de gezellige binnenhaven betekent de finishing touch voor de succesvolle woonboulevard. Er is binnen de nieuwbouwontwikkeling nog ca. 3.500 m² winkelruimte beschikbaar, te huur vanaf ca. 750 m².  

 X2O heeft reeds 18 winkels in België en in Nederland voorts locaties in Barendrecht, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Naar verwachting opent X2O in oktober 2018 haar deuren op de Rijneke Boulevard.
 X2O Badkamers werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. Namens de eigenaren is deze transactie in collegiale samenwerking met CRP tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij uit Leiden.
 
Roelofarendsveen - Conservenweg 30 & 50
Namens een particuliere belegger is in totaal ca. 2.415 m² bedrijfsruimte verhuurd aan de Conservenweg te Roelofarendsveen.

Prefab Houtbouw West-Holland is een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor ca. 1.215 m² bedrijfsruimte aan de Conservenweg 30. Standbouwers 4standin en XPO Unlimited betrekken gezamenlijk ca. 1.200 m² bedrijfsruimte aan de Conservenweg 50.

De transacties zijn tot stand gekomen door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiderdorp - Achthovenerweg 21 
VelopA heeft haar huurovereenkomst aan de Achthovenerweg 21 te Leiderdorp langjarig verlengd. Het gehuurde omvat ca. 7.250 m² bedrijfsruimte, ca. 2.000 m² kantoorruimte, ca. 10.000 m² terrein en 53 parkeerplaatsen.

VelopA is een landelijk opererende organisatie o.a. op het gebied van fietsenstallingen, straatmeubilair en sport- en speelplekken.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Haarlemmerstraat 204
Het winkel-/woonpand van ca. 410 m² aan de Haarlemmerstraat 204 te Leiden is verkocht aan een institutionele belegger. Het pand zal worden getransformeerd tot woonheden voor studenten. Naast transformatie van de bestaande bouw zal aan de achterzijde van het perceel, wat grenst aan de Van der Werfstraat, nieuwbouw gerealiseerd gaan worden.

Namens verkoper is de verkoop tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Noordwijk - Hoofdstraat 89
Een particuliere belegger heeft onlangs de winkelruimte gelegen aan Hoofdstraat 89 te Noordwijk verhuurd aan Subway.

De winkelruimte ligt op een prominente A1-locatie naast Esprit en tegenover Kruidvat en ICI Paris. Het object bestaat uit circa 110 m² met de winkelruimte op de begane grond en opslagruimte op de verdieping. 

Barnhoorn Brijfsmakelaardij adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie.
 
Leiden - Winkelcentrum De Kopermolen 
Van der Vorm Vastgoed, eigenaar van winkelcentrum De Kopermolen, heeft winkelruimte verhuurt aan Domino’s Pizza (ca. 145 m2), Vegro Verpleegartikelen (ca. 135 m2) en Mickeyphone (ca. 60 m2). Hiermee is in totaal ca. 340 m2 winkelruimte verhuurt.
 
Winkelcentrum De Kopermolen is een grotendeels overdekt wijkwinkelcentrum met een winkeloppervlakte van ± 10.000 m², telt meer dan 40 winkels en is het tweede winkelgebied van Leiden. Het winkelaanbod is een combinatie van landelijke, regionale en lokale winkeliers, waaronder Dirk, Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Hema en Tijsterman Bakkers.
 Van der Vorm Vastgoed is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed ten behoeve van de eigen portefeuille en belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.
 
PDJ Vastgoed adviseerde Domino’s Pizza en Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij adviseerde Van der Vorm Vastgoed bij deze transacties.
 
Leiden - Amphoraweg 2-4
Wittebrug B.V. en Wibo Vastgoed B.V. hebben overeenstemming bereikt inzake de verhuur van de Amphoraweg 2-4 te Leiden. Het complex beschikt over een showroom, werkplaats en kantoren met een totaaloppervlak van ruim 2.500 m² en een kavel van 4.700 m². Wittebrug B.V., een gerenommeerde naam in de automotive branche, zal het  in gebruik gaan nemen als locatie voor Volkswagen bedrijfswagens.

Wittebrug Autogroep vertegenwoordigt de gerenommeerde merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens in de regio Den Haag, Delft, het Westland, Leiden en de Duin- & Bollenstreek. Meer dan 450 mensen zetten zich in om onze klanten van een optimale mobiliteit te garanderen. Tot de Wittebrug groep horen de dealerbedrijven alsmede een leasebedrijf en 2 schadeherstelbedrijven.

Het onroerend goed is in beheer bij Van Ostade Vastgoedbeheer en deze transactie is tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Schuttersveld 65
Woningbouwvereniging Ons Doel uit Leiden heeft, de ca. 1.000 m² bedrijfsruimte aan het Schuttersveld 65, verkocht aan de zittend huurder. Gebruiker betreft een parodontologie praktijk en fysiotherapeut. De transactie is namens Ons Doel tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V..
 
Zoeterwoude - Hoge Rijndijk 303
Aan de entree van de succesvolle Rijneke Boulevard te Zoeterwoude is ca. 1.130 m² winkelruimte verhuurd aan PrimeWonen.

PrimeWonen zal een breed assortiment gaan voeren op het gebied van wonen en slapen en haar deuren in mei 2017 openen. Door voor deze locatie te kiezen anticipeert PrimeWonen op de toekomst, waarbij dit gedeelte van de Rijneke Boulevard dé locatie op de boulevard belooft te worden. Aan de westzijde van de gezellige binnenhaven zal nog een nieuwbouwontwikkeling worden gerealiseerd van 5.000 m². Binnen deze nieuwbouwontwikkeling zijn nog een beperkt aantal ruimten van uiteenlopende metrages beschikbaar.
 
In collegiale samenwerking met CRP is namens verhuurder deze transactie tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij uit Leiden.
 
Sassenheim - Hub van Doorneweg 10
In opdracht van Syscom Holding is het bedrijfspand aan de Hub van Doorneweg 10 verkocht.

Het betreft hier een bedrijfshal van ruim 700 m² met een kantoor en showroom van rond de 900 m² op een perceel van ruimt 2.000 m² eigen grond. Complex is verkocht aan Van Zelst Beheer, ten behoeve van een groothandel.

De verkoop was in handen van Cushman en Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij. De transactie is tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
Sassenheim - Nieuwbouwproject Kagerdreef
Nieuwbouwproject Kagerdreef te Sassenheim, initiatief van Investia Vastgoed, is een nieuw en modern bedrijfscomplex bestaande uit 9 bedrijfsunits en is door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij al voor 90% verkocht voordat überhaupt de eerste paal de grond is ingegaan. De bedrijfsunits zijn door de gunstige ligging, architectuur en ruime parkeerfaciliteit uniek in zijn omgeving. Door de variatie in grootte van 130 m2 tot 245 m2, met vraagprijzen van € 147.500,- tot € 249.500,-, is het bedrijvencomplex uitermate geschikt is voor zowel kleine als grote ondernemers.
 
 
Sassenheim - Hoofdstraat 190
Fietsenwinkel.nl huurt circa 450 m2 winkelruimte aan de Hoofdstraat 190a te Sassenheim. Met de opening van de winkel in Sassenheim telt Fietsenwinkel.nl inmiddels 18 fysieke vestigingen. Fietsenwinkel.nl is de grootste online fietsenwinkel van Nederland en beschikt over een ruime collectie fietsen, van transportfietsen en snelle mountainbikes tot vrolijke kinderfietsen en comfortabele e-bikes, alsmede een zeer uitgebreid assortiment fietstassen, fietsendragers en andere accessoires. Namens een particuliere belegger is deze transactie tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij. Verhuurtijd bedroeg slechts 4 weken.
 
 
Leiden - Bargelaan 6 
Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft in het moderne multi-tenant kantoorgebouw, welke zich in het stationsgebied van Leiden bevindt, in totaal ca. 872 m² verhuurd. Leiden inc B.V. te Leiden heeft haar intrek genomen op de derde verdieping en is een langdurige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van ca. 444 m². Global Technics B.V., thans een huurder aan de Bargelaan, heeft de huurovereenkomst langdurig verlengd en huurt ca. 428 m². In het complex is nog kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij bracht de transactie tot stand namens Syntrus Achmea.
 
 
Leiderdorp - Touwbaan 40 
Aan een tweetal partijen is in totaal, door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij, ca. 1.180 m² bedrijfsruimte en ca. 450 m² terrein verhuurd in het bedrijvencomplex aan Touwbaan 40 te Leiderdorp. Dit complex is gelegen op een markante zichtlocatie op bedrijventerrein ‘de Baanderij’ en maakt deel uit van een gebouw waar onder andere Toolstation, Brezan Automaterialen en Carglass zijn gevestigd. Onlangs heeft de eigenaar, een particuliere belegger, hier de nieuwe huurders Boels Rentals en Dio Signo mogen verwelkomen. Hiermee is het gehele complex verhuurd. Namens verhuurder heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij alle transacties binnen dit complex tot stand gebracht.
 
 
Leiden - 2e Binnenvestgracht 14/Sint Aagtenstraat 4 
SwapFiets heeft een huurovereenkomst getekend met een particuliere eigenaar voor een winkel van 350 m² in het centrum van Leiden.
SwapFiets is een Delftse startup. Het concept is simpel: altijd verzekerd van een werkende fiets voor een klein bedrag per maand. In de praktijk betekent dit dat klanten van Swapfiets voorzien worden van een fiets en deze te allen tijde kunnen ‘swappen’ wanneer er iets aan mankeert. Deze transactie is namens een particuliere belegger tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.

 
 
Leiden - Lammenschansweg 144 
Huurwel heeft in het moderne multi-tenant kantoorgebouw, welke zich aan de zijde van autosnelweg A-4 van Leiden bevindt, in totaal ca. 624 m² verhuurd. Hofmeier B.V. te Leiden, een consultancybureau, heeft haar intrek genomen op de derde verdieping en is een langdurige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van circa 434 m².
Leids Congres Bureau B.V., een congres en symposium organisator, heeft circa 190 m²  aansluitend op de derde verdieping gehuurd. In het complex is nu nog ca. 300 m² beschikbaar voor verhuur.
Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij bracht de transacties tot stand namens Huurwel.

 
 
Leiderdorp - Rietschans 67 
Door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij is het bedrijfspand aan de Rietschans 67 verkocht aan een particuliere belegger. Het pand kenmerkt zich door de interessante ligging aan de kop van bedrijventerrein ‘De Baanderij’. Het bedrijfspand heeft een grootte van ca. 2.350 m² en is gelegen op een perceel van ruim 3.000 m².
 
Wassenaar - Luifelbaan 8-10 
Metterwoon Vastgoed heeft onlangs de winkelruimte gelegen aan de Luifelbaan 8-10 te Wassenaar verhuurd aan Trekpleister. De winkelruimte ligt op een prominente locatie in het centrum van Wassenaar. In totaal bestaat de winkel uit circa 540 m², verdeeld over de begane grond en het souterrain. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij adviseerde de verhuurder bij deze transactie.
 
Leiden - Burggravenlaan 250/Van Vollenhovenkade 75 
In opdracht van Stichting ActiVite is het kantoorpand aan de Burggravenlaan 250/Van Vollenhovenkade 75 verkocht aan een particuliere belegger. Door dit pand aan te bieden bij partijen uit het omvangrijke netwerk van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij is het pand uiteindelijk binnen 4 maanden en boven de vraagprijs verkocht.
 
Leiden - Rooseveltstraat 49 
Recentelijk is er totaal ca. 3.310 m² bedrijfsruimte verhuurd aan de Rooseveltstraat 49 te Leiden. De bedrijfsruimte is gelegen op een markante zichtlocatie op bedrijventerrein ‘Roosevelt’. De bedrijfshal is zowel in- als extern volledig gerevitaliseerd en opgesplitst in 5 units. Deze units zijn in gebruik genomen door Dimarco Productontwikkeling (ca. 660 m²), Toolstation (ca. 600 m²), Crossfit Leiden (ca. 500 m²), Simonis Verf (ca. 500 m²) en Klimhal ‘Kunststof Leiden’ (ca. 1.000 m²). Namens verhuurder heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. de transacties tot stand gebracht.
 
 
Katwijk - Noordeinde 1a 
Het voormalig bankgebouw met appartement aan het Noordeinde 1a te Katwijk is verkocht. Koper, een particuliere belegger, zal het pand gaan verbouwen en verhuren aan onder andere Brownies&Downies. Namens de verkoper ABN AMRO Bank heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij het pand verkocht middels een verkoop bij inschrijving.

 
 
Leiden - Vondellaan 55
Profound Asset Management heeft, namens eigenaar cv Leithon, met de komst van UWV het voormalige hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors nagenoeg volledig verhuurd. Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen, welke zich binnen Leiden verplaatst, huurt in fases ca. 4.400 m² kantoorruimte. Het moderne multi-tenant kantoorgebouw is ca. 11.000 m² groot en is gesitueerd direct aan het spoor in het stationsgebied van Leiden. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij heeft Profound Asset Management geadviseerd bij deze verhuur.
 
Leiden - Pieterskerk-Choorsteeg 15 
In opdracht van Woonstichting Ons Doel is het Rijksmonumentale pand aan de Pieterskerk-Choorsteeg 15 verkocht aan een particuliere belegger. Het ca. 750 m² grote pand heeft tot voor kort dienst gedaan als kinderdagverblijf. De nieuwe eigenaar zal het pand gaan transformeren tot zelfstandige wooneenheden met winkelruimte op de begane grond. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij trad bij deze transactie op namens verkoper.
 
Leiden - Haarlemmerstraat 49-49a
Een particuliere belegger heeft Haarlemmerstraat 49-49a te Leiden aangekocht. Het pand bestaat uit een winkelruimte welke is verhuurd aan Esprit en enkele wooneenheden op de verdiepingen. De kopers zijn gedurende het hele aankoopproces, van eerste bezichtiging tot en met overdracht, bijgestaan en geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.
 
Gouda - Middenmolenlaan 1
Het voormalige politiebureau aan de Middenmolenlaan 1 te Gouda is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand zal worden getransformeerd tot wooneenheden. Deze verkoop is door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij namens haar opdrachtgever, de Nederlandse Politie, tot stand gebracht.
 
Leiden - Schipholweg 55
Merin verhuurt circa 1.057 m² kantoorruimte en 30 parkeerplaatsen aan de Schipholweg 55 in Leiden. Xendo is een vooraanstaande, onafhankelijke organisatie voor advies en projectmanagement op het gebied van life sciences, geneesmiddelen en gezondheidszorg en is wereldwijd actief in meer dan 25 landen. In het gebouw op de Schipholweg 55 kan men kantoorruimte huren, lunchen, vergaderen en om de hoek sporten. Sinds de grootschalige renovatie heeft Merin ook nieuwe huurders kunnen verwelkomen zoals TNO. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij heeft deze transactie tot stand gebracht namens de eigenaar.
 
Lisse - Hobahostraat 92
Woonstichting Stek uit Lisse en ISD Bollenstreek hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe huurovereenkomst voor opnieuw een periode van 10 jaar, de huidige overeenkomst liep af op 31 oktober 2015. ISD zal de huidige ruimte ook uitbreiden middels de begane grond, die tot voor kort in gebruik was bij het UWV. Het gaat om ruim 2.200 m² kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen in de kelderruimte. Het complex waar ook Stek gevestigd is, is medio 2005 in gebruik genomen. Verhuurder Woonstichting Stek werd hierbij geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Haarlemmerstraat 148
Een particuliere belegger heeft onlangs de winkelruimte gelegen aan Haarlemmerstraat 148 te Leiden verhuurd aan Telecombinatie. De winkelruimte ligt op een prominente A1-locatie in de nabijheid van de HEMA en naast The Phone House. Het object bestaat uit circa 80 m² met de winkelruimte op de begane grond en royale opslagruimte op de verdiepingen. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie.
 
Leiden - Raamsteeg 73
De commerciële ruimte in de plint van Raamsteeg 73 te Leiden is geheel ingevuld met de komst van supermarkt ZamZam XL per 1 januari 2016. Aldi zal hier plaatsmaken voor ZamZam XL. ZamZam XL zal circa 750 m² huren op deze een toplocatie in het centrum van Leiden met uitstekend parkeerfaciliteiten. In de directe omgeving zal naar verwachting begin 2017 een ondergrondse parkeergarage worden gerealiseerd met ongeveer 450 parkeerplaatsen. Namens de eigenaar is deze transacties tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Sassenheim - Madame Curiestraat 12
Company2Wear de professionele partner voor bedrijfs- en promotiekleding zal per 2016 verhuizen naar de Madame Curiestraat 12 in Sassenheim. Zij krijgen dan de beschikking over ca. 1.000 m² bedrijfs- en showroomruimte. Huurpijs is overeenkomstig marktniveau, op basis van een looptijd van 10 jaar. Company2Wear is thans ook gevestigd in Sassenheim. De huurtransactie is tot stand gekomen in opdracht van een particuliere belegger via Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij uit Leiden.
 
Leiden - Lammenschansweg 15
Lammenschansweg 15 te Leiden vormt per begin 2016 de thuisbasis voor De Schans Tandartsen.  Het medisch complex, waar inmiddels diverse geneeskundige – sociale partijen zijn gehuisvest, grenst aan het centrum van Leiden. De Schans Tandartsen is de nieuwe tandartsen praktijk  in Leiden en zal in het complex ca. 300 m² in gebruik nemen. Deze transactie is namens verhuurder tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Stationsweg 26-28
Stichting Ondernemersfonds zal grotendeels het kantoorgebouw aan de Stationsweg 26/28 in gebruik gaan nemen. Zij zullen hier als Ondernemersfonds aan verschillende stichtingen, o.a. Leiden Marketing (incl. het Visitor Centre), Centrummanagement, Cultuurfonds, Economie 071, onderdak bieden, die thans nog gevestigd zijn in het voormalige kantoor van de Kamer van Koophandel. Het gaat hier om ruim 600 m² kantoorruimte + parkeren, tegen marktconforme condities. De huurovereenkomst is overeengekomen tussen de particuliere belegger en het Ondernemersfonds voor een periode van 10 jaar en tot stand gebracht in opdracht van de verhuurder door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Hogewoerd 138C
Faas B.V. heeft onlangs de winkelruimte gelegen aan Hogewoerd 138 C te Leiden gehuurd van een particuliere belegger. Faas B.V. is een psychologiepraktijk gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen. Het object bestaat uit ca. 60 m² kantoorruimte op de begane grond en 40 m² kantoorruimte op de verdieping. Barhoorn Bedrijfsmakelaardij adviseerde de verhuurder bij deze transactie.
 
Leiden - Plesmanlaan 100 
Stichting Eurotransplant International Foundation is een langdurige huurverlenging overeengekomen voor de kantoorruimte gelegen aan de Plesmanlaan 100 te Leiden. Eurotransplant huurt hier ruim 2.500 m² kantoorruimte + 31 parkeerplaatsen. De stichting Eurotransplant is een serviceorganisatie voor de samenwerkende transplantatiecentra, laboratoria en donorziekenhuizen binnen acht landen. Zij zetten zich in voor een optimaal gebruik van beschikbare donor organen door de best mogelijke match te maken tussen donororgaan en ontvanger. Namens huurder is deze verlenging tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiderdorp - Touwbaan 40 (unit 1) 
DHZ fleXwheels heeft zich onlangs gevestigd in een ruimte aan de Touwbaan 40 te Leiderdorp. Dit complex is gelegen op een markante zichtlocatie op bedrijventerrein ‘de Baanderij’ en maakt deel uit van een gebouw waar onder andere onder andere Toolstation, Hartingbank en Carglass zijn gevestigd. Tegenover het gehuurde bevindt zich tankstation Tango. DHZ fleXwheels zal ca. 730 m² in gebruik nemen als ruimte waar op professionele wijze garageruimte wordt aangeboden voor ZZP-ers in de automotive branche. Namens verhuurder heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. de transactie tot stand gebracht. 
 
Sassenheim - Koetsiersweg 7
Op 18 juni is de nieuwe Hoogvliet Supermarkt in Sassenheim geopend aan de Koetsiersweg 7 te Sassenheim.
Het betreft een gerenoveerd winkelpand met een oppervlak van 1.800 m² en een parkeerterrein met 65 parkeerplaatsen.
Het winkelpand is binnen 2 maanden door Meijer Bouw uit Sassenheim volledig verbouwd tot een hypermoderne supermarkt. Deze transactie tussen Meijer en Hoogvliet is tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij uit Leiden.
 
Oegstgeest - De Kempenaerstraat 15
Een particuliere belegger heeft onlangs de winkelruimte gelegen aan De Kempenaerstraat 15 te Oegstgeest verhuurd aan The Stone. De winkelruimte ligt op een prominente A1-locatie tegenover Albert Heijn. Het object bestaat uit ca. 360 m² winkelruimte op de begane grond en opslagruimte in het souterrain. Barhoorn Bedrijfsmakelaardij adviseerde de verhuurder bij deze transactie.
 
Voorschoten - Schoolstraat 150
Beter Horen huurt winkelruimte aan de Schoolstraat 150 te Voorschoten. De winkelruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 100 m². Beter horen is momenteel gevestigd aan de Schoolstraat 49 te Voorschoten en zal eind 2015 verhuizen naar een ruimere locatie.  Alvorens de nieuwe winkelruimte wordt betrokken zal de winkel onder andere nog worden voorzien van een nieuwe winkelpui. Deze transactie is tot stand gekomen door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Herengracht 48
Aan één van de mooiste grachten in het centrum van Leiden is ca. 700 m² kantoorruimte verhuurd in een voormalig industrieel complex. Eigenaar Maters & Hermsen B.V. verhuurd voor 5 jaar de 2e verdieping en een gedeelte van de 3e verdieping aan MaxIncasso B.V., een incassobureau. Namens verhuurder is deze transactie tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Langegracht 65B
Een particuliere belegger heeft het bedrijfspand van ruim 700 m² aan de Langegracht 65B te Leiden aangekocht. Het pand, welke eerder in gebruik was door Aldi, heeft onlangs een nieuwe invulling gekregen met huurder Wellness & Healthclub NewStyle B.V. Na deze verhuurtransactie is er een koper gezocht, wat heeft geleid tot deze verkooptransactie. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. heeft namens de eigenaar beide transacties tot stand gebracht.
 
Leiden - Skyline
Alle commerciële ruimtes in de plint van woontorens Skyline 1 & 2 te Leiden zijn ingevuld. Van de 10 ruimtes met een totaal metrage van ca. 1.500 m², zijn er een achttal verhuurd en een tweetal verkocht. Incassobureau Credifixx en communicatiebureau 100% Oegstgeest hebben beiden hun nieuwe onderkomen in eigendom verworden. De overige units zijn verhuurd aan een tandarts, een winkel in aansluitkabels en toebehoren, een fastfoodketen, een take-away/bezorg restaurant, een pedicurepraktijk en een supermarkt. Namens de eigenaren zijn alle  transacties tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Haarlemmerstraat 33
Schoenenwinkel Walk-Inn heeft ca. 40 m² winkelruimte gehuurd aan de Haarlemmerstraat 33 te Leiden. Deze transactie is tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. namens de verhuurder, een particuliere belegger.
 
Oegstgeest - De Kempenaerstraat 5
Kledingwinkel Sisera Oegstgeest B.V. heeft ca. 205 m² winkelruimte gehuurd aan De Kempenaerstraat 5 te Oegstgeest. Deze transactie is tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. namens de verhuurder, een particuliere belegger.
 
Leiden - Pieterskerkhof 18
Homeland DefSec B.V. heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor de ca. 80 m² kantoorruimte gelegen aan Pieterskerkhof 18 te Leiden. Deze transactie is tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. namens de verhuurder, een particuliere belegger.
 
Leiden - Haarlemmerstraat 235
Kledingwinkel Rijana heeft ca. 80 m² winkelruimte gehuurd aan de Haarlemmerstraat 235 te Leiden. Deze transactie is tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. namens de verhuurder, een particuliere belegger.
 
Amsterdam - Jan Evertsenstraat 14-16
Een winkel in mobiele telefonie en een kledingwinkel zijn een huurovereenkomst aangegaan betreffende de Jan Evertsenstraat 14-16 te Amsterdam. De winkelruimtes zijn gelegen in de belangrijkste winkelstraat van de Admiralenbuurt te Amsterdam-West. Karakteristiek voor het 225 m² grote pand is de imposante frontbreedte van circa 10 meter. In opdracht van verhuurder is deze transactie tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Haarlem - Anegang 22
Een juwelier en een particuliere belegger zijn een huurovereenkomst aangegaan betreffende de Anegang 22 te Haarlem. Vanaf heden zal de winkelruimte dienen voor de verkoop van sieraden en bijouterieën. Anegang 20 te Haarlem is een winkelruimte gelegen in het hart van het historisch winkelcentrum van Haarlem naast onder andere C&A, G-Star en SuperTrash. In opdracht van de verhuurder is deze transactie tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 

Leiden - Amphoraweg 2-4
Kamsteeg Auto Groep B.V. en Wibo Vastgoed B.V. hebben overeenstemming bereikt inzake de verhuur van de Amphoraweg 2-4 te Leiden. Het complex beschikt over een showroom, werkplaats en kantoren met een totaaloppervlak van ruim 2.500 m² en een kavel van 4.700 m². Kamsteeg Auto Groep B.V., een onderdeel van Pon’s Automobielhandel, zal deze locatie in gebruik nemen als automobielbedrijf voor de merken Seat en Škoda. Deze transactie is tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.

 
Leiderdorp - Simon Smitweg 6
Simon Smitweg 6 te Leiderdorp vormt sinds heden de thuisbasis voor Beweeeg! Het complex, dat bestaat uit een parkeergarage goed voor 542 parkeerplaatsen en een commerciële plint, grenst aan het Rijnland Ziekenhuis en Woonboulevard Woon. Beweeeg! is een nieuw centrum voor fysiotherapie en paramedische disciplines. Verhuurder Q-Park en huurder zijn een langdurige overeenkomst aangegaan voor de 800 m² commerciële ruimte. De verhuur van de Simon Smitweg 6 tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Noordwijk - Hoofdstraat 62 te Noordwijk
Vanaf 1 september 2014 zal Maison de L’Art  het volledig herontwikkelde pand aan de Hoofdstraat 62 te Noordwijk betrekken. Maison de L’Art is een trendy damesmode bedrijf dat sinds 2008 een belangrijke rol vervult binnen het diverse en rijke winkelaanbod in de badplaats. Verhuurder, een particuliere belegger, heeft de winkelruimte (ca. 225 m²) langdurig verhuurd aan het modebedrijf. Namens verhuurder is deze transactie tot stand gekomen door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. uit Leiden.
 
Leiden - Schipholweg 55-89
TNO heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 4.290 m² kantoorruimte aan de Schipholweg 55-89 in Leiden. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. trad bij deze transactie op namens verhuurder Merin.
TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van wetenschappelijk onderzoek technologische en maatschappelijke vraagstukken oplost voor bedrijven en de overheid. Twee vestigingen van TNO in Leiden en Hoofddorp worden samengevoegd op de nieuwe locatie aan de Schipholweg. Het gebouw heeft een energielabel B en voldoet hiermee aan de duurzaamheidseisen van TNO.
 

Sassenheim - Madame Curiestraat 22-24
Op bedrijventerrein Sassenheim Zuid zijn, op de grond van een voormalige bollenschuur, 16 schitterende bedrijfspanden gerealiseerd met een authentieke uitstraling. Door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij zijn binnen dit complex tot op heden 15 van de 16 units verhuurd/verkocht. Huurders binnen deze karakteristieke ontwikkeling zijn o.a. De Stropdassenwinkel, Partiar, Smart Cosmetix, RollDock en Kega. De units zijn door- en voor rekening van verhuurder afgebouwd en opgeleverd inclusief inbouwpakket.
Tevens zijn er units in eigendom verworven door Eenmanszaak ADDCON, Barry van Dam Verwarming, Sanitair en Dakwerk en Buurman en Buurman.
Aanvankelijk werden de units uitsluitend te koop aangeboden. Door de units afgebouwd te huur aan te bieden, zijn we ingesprongen op een marktbehoefte en zijn de units extra aantrekkelijk geworden voor (startende) ondernemers. 
 
Leiden - Dellaertweg 1
Een caritatieve instelling huurt 900 m² kantoorruimte in gebouw Le Carrefour aan de Dellaertweg 1 in Leiden. Het betreft hier de nieuwbouwontwikkeling, direct aan Leiden CS, waar reeds Achmea en Swets zijn gevestigd.
Het kantoorgebouw is ca. 32.000 m² en is gesitueerd op een langgerekte kavel. Het omarmd het spoor met de wegen/tunnel, centraal in het stationsgebied van Leiden. Verhuurder Achmea en de foundation zijn een langdurige huurovereenkomst aangegaan. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij bracht de transactie tot stand namens verhuurder Achmea.
 
Leiden - Rijnsburgersingel 60
Woonstichting Ons Doel en Libertas Leiden zijn een huurverlenging overeengekomen voor de kantoorruimten aan de Rijnsburgersingel 60 te Leiden. Woonstichting Ons Doel huurt 750 m² kantoorruimte i.c.m. een kleine archiefruimte in het souterrain alsmede 15 parkeerplaatsen. Libertas verlengt voor ruim 500 m² kantoorruimte eveneens met een kleine archiefruimte alsmede 10 parkeerplaatsen. Namens verhuurder (particuliere beleggers) is deze transactie tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
 
Leiderdorp - Hoogmadeseweg 68
Taxi Wielkens B.V. huurt het bedrijfs-/kantoorpand met buitenterrein (ca. 1.000 m²) aan de Hoogmadeseweg 68 te Leiderdorp. Dit gerenommeerde taxibedrijf loopt al jaren voorop als het gaat om duurzaam personen vervoer. Verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Hildebrandpad 1, 7 en 9
Hogeschool Leiden huurt 1.057 m² lesruimte in de plint van de gebouwen, genaamd De Zwarte Dozen. De gebouwen, welke zijn gelegen aan het Hildebrandpad, doen in de bovenliggende verdiepingen dienst als studentencampus.
De panden, welke onlangs genomineerd zijn voor de Leidse Architectuurprijs, zijn gelegen op het Bio Science Park Leiden tegenover het hoofdgebouw van Hogeschool Leiden. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. was belast met de verhuur namens Stichting DUWO.
 
Leiderdorp - Elisabethhof 21 + 23
Cardea Jeugdzorg huurt ca. 1.200 m² kantoorruimte aan de Elisabethhof 21 + 23 te Leiderdorp. Het betreft hier de oude kantoorruimte van het naar Leiden vertrokken Astellas. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij bracht de transactie tot stand namens Merin.
 
Leiden - Lammenschansweg  144
Namens ontwikkelaar BAM Utiliteitsbouw B.V. en eigenaar Newomij B.V. is er een huurovereenkomst tot stand gebracht met Volkswagen Leasing B.V. voor 372 m² kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van het kantoorpand aan de Lammenschansweg 144 te Leiden. ‘Noorderschans’, zoals het gebouw is genaamd, is een uniek gebouw dat zich onder meer onderscheidt door het energielabel A, de hoogwaardige afwerking en de uitstekende bereikbaarheid. Deze transactie is namens verhuurder tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. 
 
Leiden - Schuttersveld 2 
Aan een tweetal partijen is door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. ruim 450 m² kantoorruimte verhuurd in kantoorgebouw ‘Office Centre Leiden’, direct tegenover Leiden Centraal Station. Het gaat hier om een nieuwe huurovereenkomsten met J-CDS B.V. en een huurverlenging met Stichting Vakinformatie Siergewassen. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, treedt Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. ook op bij de verhuur van de voorts nog beschikbare kantoorruimte binnen het pand.
 
Sassenheim - Wasbeekerlaan 9 
Een particuliere belegger heeft het bedrijfspand (ca. 7.265 m²) aan de Wasbeekerlaan 9 te Sassenheim aangekocht.

Het pand is inmiddels in gebruik genomen door Zorgboodschap B.V., een online supermarkt voor zorginstellingen. Naast de standaard boodschappen levert men ook een zeer uitgebreid assortiment koelverse maaltijden met ambachtelijke kwaliteit.
Namens verkopers heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. de transactie tot stand gebracht.
 
Noordwijk – Keyserswey 91
Autodealer en garagebedrijf Van Poelgeest zal vanuit Katwijk verhuizen naar de Keyserswey 91 te Noordwijk. Van Poelgeest is een officiële BMW-dealer met vestigingen in Amstelveen, Heemstede en straks Noordwijk. Het pand beschikt over een ruime showroom verdeeld over de begane grond (ca. 865 m²) en eerste verdieping (ca. 760 m²). Verder omvat het pand werkplaats, magazijnruimte, kantoor- en vergaderruimte en uiteraard ruime parkeergelegenheid. De transactie is namens verhuurder tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Aanhuur Alutech Nederland B.V.
Alutech Nederland B.V., onderdeel van de internationale aluminiumleverancier SAG (Salzburger Aluminium Group), heeft ca. 2.850 m² bedrijfsruimte aangehuurd aan de Roysloot 3 te Rijnsburg. 
De Salzburger Aluminium Group is een internationale leverancier van aluminium componenten en systemen voor o.a. de automobielindustrie en luchtvaart. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij heeft deze transactie tot stand gebracht na een grondige inventarisatie van vastgoed passend binnen de specifieke huisvestingseisen van Alutech Nederland.
 
Leiden - Breestraat 90
Namens Rob van Gerner Juweliers heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. het monumentale

hoek-/winkelpand aan de Breestraat 90 aangekocht. De begane grond betreft ca. 70 m² winkelruimte. Op de verdiepingen zijn 2 schitterende appartementen aanwezig die verhuurd zijn. Met verkopers, een groep particuliere beleggers, is een koopsom overeengekomen van € 725.000,- k.k.
Het betreft een locatie die nagenoeg grenst aan V&D en de Aalmarkt ontwikkeling.
 
Leiden - Rapenburg 34
Namens verhuurder heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. een huurverlenging tot stand gebracht voor de begane grond en 1e verdieping van het pand aan het Rapenburg 34 te Leiden met zittend huurder Akron Communicatie en Vormgeving B.V. Akron is een bureau voor communicatie en vormgeving welke door haar filosofie al decennia lang een sterke speler is op dit gebied.
 
Sassenheim - Hoofdstraat 209
Namens een particuliere belegger is de winkelruimte aan de Hoofdstraat 209 te Sassenheim verhuurd. Binnen een kort tijdsbestek is voor de winkelruimte, welke is gelegen tussen de Intertoys en Bruna, een nieuwe huurder gevonden. Huurder is Cellfix.
 
Lisse - Oranjelaan 74
De voormalige locatie van autobedrijf Broertjes is verkocht aan projectontwikkelaar Vennezijde B.V. Vennezijde B.V. zal op deze locatie 38 ruime en comfortabele 3-kamerappartementen realiseren. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. heeft de verkoop namens verkoper tot stand gebracht.
 
Leiden - Flevodwarsweg
Namens huurder Matrix Frame B.V. heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. de bedrijfsruimte met buitenterrein aan de Flevodwarsweg 13 te Leiden aangehuurd. Matrix Frame B.V. levert aluminium frames waarin gemakkelijk doeken kunnen worden bevestigd ten behoeve van uiteenlopende reclamedoeleinden. 
 
Lisse - Kanaalstraat 17
De winkelruimte met bovenwoning aan de Kanaalstraat 17 te Lisse is door een particuliere belegger verkocht aan Blokhuis’ Beleggings- en beheermaatschappij B.V. De winkelruimte is thans verhuurd aan Topday Wedding- en partyproducts. De verkoper werd geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij. 
 
Schoonhoven - G.J. van Heuven Goedhartweg 2
Namens Politie Hollands Midden is het voormalig politiebureau (ca. 1.242 m² alsmede 36 parkeerplaatsen) aan de G.J. van Heuven Goedhartweg 2 te Schoonhoven verkocht. Koper is Stichting QuaWonen. In samenwerking met Gemiva-SVG Groep zal QuaWonen in het pand 22 (zorg-)woningen gaan realiseren. Koper werd bijgestaan door Verdoold Makelaars en Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. heeft de transactie namens Politie Hollands midden begeleid.
 
 
Leiden - Wassenaarseweg 72
Per 1 januari 2012 is de kantoorruimte van ca. 560 m², gelegen in het kantoorgebouw Incubator, aan de Wassenaarseweg 72 te Leiden op het Leiden Bio Science Park gehuurd door LexisNexis Univentio B.V. LexisNexis Univentio, een onderdeel van Reed Elsevier, is een internationaal opererende organisatie welke onder andere in de dataverwerking werkzaam is. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij heeft de transactie namens huurder tot stand gebracht. Prijzen zijn niet bekend gemaakt.
 
 
Zoeterwoude Rijndijk - Hoge Rijndijk 197
Ambiance Zonwering en Horizon Tuinmeubelen hebben gezamenlijk 1.000 m² winkelruimte aangehuurd en zullen na een restyling van de winkel eind dit jaar op deze locatie gezamenlijk verder gaan. Met deze samenwerking zet men in op een compleet productenaanbod met alles op het gebied van tuininrichting onder één dak. Deze transactie is tot stand gekomen door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. in opdracht van Horizon Tuinmeubelen. Het winkelpand grenst direct aan de regionaal bekende Rijneke Woon-/winkelboulevard.
 
 
Leiden - Haarlemmerstraat 167-171
Namens een particuliere belegger heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. de verhuur tot stand gebracht van de winkelruimte aan de Haarlemmerstraat 167-171 te Leiden. Het gaat hier om een winkelpand met een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 700 m² waarvan ruim 200 m² op de begane grond is gelegen. De winkel is verhuurd voor een periode van 15 jaar. Huurprijzen zijn niet bekend gemaakt.
 
 
Leiderdorp - Vezelbaan 7
Endotechniek V.O.F. heeft een unit van ca. 120 m² bedrijfs-/kantoorruimte gehuurd aan de Vezelbaan 7 te Leiderdorp. De transactie is tot stand gebracht, in opdracht van V.O.F. R&E Bakker o.g., door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. B.V.
 
 
Leiderdorp - Rietschans 70
Namens F.I.C. Finance Insurance Company B.V. heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. het bedrijfspand verhuurd, bestaande uit ca. 750 m² showroom en 800 m² werkplaats. Het pand is gelegen op ‘de Baanderij’ te Leiderdorp aan de Rietschans 70.
 
 
Leiden - Pelmolen 3
Aslaner Finance heeft de kantoorruimte (ca. 210 m²) gelegen aan de Pelmolen 3 te Leiden gehuurd van Woningbouwvereniging de Sleutels. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. trad op namens de verhuurder.
 
 
Leiden - Noordeinde 54
De begane grond van het pand aan het Noordeinde 54 te Leiden is verhuurd aan een franchisenemer van SPAR supermarkten. De verhuurder, een particuliere belegger, werd bijgestaan door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiderdorp - Splinterlaan 156
Namens een particulier belegger heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. bemiddeld in de verhuur van ca. 525 m² bedrijfsruimte. Huurder is Fun Party’s Entertainment.

 
 
Leiden - Oude Vest 11
in2IP B.V. heeft de kantoorruimte gelegen op de begane grond van het pand aan de Oude Vest 11 te Leiden gehuurd. in2IP B.V. is een ICT serviceprovider dat een breed portfolio van applicatie- en datahosting oplossingen aanbied. De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie vertegenwoordigd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.

 
 
Sassenheim - Menneweg 73D
Aryan Jamshidi Photography heeft ca. 185 m² kantoorruimte gelegen aan de Menneweg 73D te Sassenheim aangehuurd.
De transactie is tot stand gebracht door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij in opdracht van de eigenaar, een particuliere belegger.
 
 
Instituut Vrijbergen B.V.
Huurverlenging
In opdracht van Winford Vrijbergen heeft Barhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. een tweetal huurverlengingen tot stand gebracht. De huurovereenkomsten van respectievelijk Geversstraat 37 te Oegstgeest en Rijnsburgerweg 91-93 te Leiden zijn geconformeerd naar de huidige marktomstandigheden. Winford Vrijbergen is een particuliere onderwijsinstelling gericht op zowel het lager- als voortgezet onderwijs.
 
 
Hillegom - Arnoudstraat 4
Het automotive complex, waarin Renault en Dacia dealer Nieuwendijk is gevestigd, is onlangs verkocht aan de huurder. Het complex heeft een oppervlak van bijna 6.500 m², waarvan ca. 1.800 m²  bebouwd is in 2 lagen (totaal oppervlak ruim 2.850 m² ). Verkoper Decri Beheer werd bij de transactie geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij uit Leiden. De koopsom is niet bekend gemaakt.


 
 
Lisse - Heereweg 306
Het kantoorgebouw aan de Heereweg 306 te Lisse is door een groep particuliere beleggers verkocht aan de Politie Hollands Midden. De koper werd geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. Het kantoorgebouw staat op een kavel van ruim 2.000 m² en heeft een oppervlak van 831 m² vvo en parkeerterrein met 23 parkeerplaatsen.
 
Kantoor verhuurtransactie 375 in "Stationade I" Schipholweg 66 te Leiden
Er is met een nieuwe huurovereenkomst gesloten tussen Uni-Invest en Forta Groep. Nieuwe huurder Forta zal hier haar activiteiten op het gebied van diagnostiek en behandeling van psychische klachten gaan verrichten. Verhuurder Uni-Invest werd in het verhuurtraject geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.

 
 
Leiden - Bargelaan 10
Binnen het complex 'De Kijker' is 236 m² kantoorruimte op de begane grond aan de Bargelaan 10 te Leiden verhuurd. De nieuwe huurder is Seggment Arbeidsbemiddeling B.V. Thans is er nog in totaal ca. 870 m² kantoorruimte beschikbaar op de eerste en tweede verdieping. De transactie is tot stand gebracht, namens de verhuurder, door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden, Haagse Schouwweg 8 volledig verhuurd
Namens de verhuurder, NSI (Nieuwe Steen Investments), zijn er een drietal nieuwe huurovereenkomsten gesloten aan Haagse Schouwweg 8 te Leiden. Na een grootschalige renovatie zullen Business Communication & Information Partners B.V., CompPlan B.V. en Stepstone Solutions B.V. hun intrek nemen op de begane grond. In totaal is hiermee ca. 700 m² kantoorruimte verhuurd.
Met de totstandkoming van deze huurovereenkomst is het totale kantoorgebouw Leidsche Schouw II verhuurd. Verhuurder werd geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.
 
 
Leiden - Kantoorpand VastNed Offices / Industrial,  Schipholweg 68, 2.400 m², volledig verhuurd na renovatie
Met de verhuur aan Miltenyi Biotec, rond VastNed Offices / Industrial een succesvolle grootschalige renovatie af in Leiden. Miltenyi Biotec zal haar intrek nemen op de 5e -en tevens- topverdieping. Afgelopen jaar werd o.a. de volledige luchtbehandelinginstallatie vervangen en zijn de entrees gemoderniseerd. Het gebouw heeft een totaaloppervlak van ca. 2.400 m² en is verhuurd aan ArboNed 411 m² en Grant Thornton Accountants en Adviseurs 1.566 m². Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij heeft namens verhuurder de transacties tot stand gebracht.
 
Voorhout - Agneshove 79
Namens Woningstichting Stek heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij de verhuur tot stand gebracht van ca. 117 m² kantoor-/ praktijkruimte aan de Agneshove 79 te Voorhout. Huurder is Podocentrum Groene Hart Voorhout. Huurder is gespecialiseerd in het behandelen van directe voetklachten ten gevolge van overbelasting of een afwijkende stand van de voeten. Ook onderzoek en behandeling van enkel-, knie-, heup- en lagerugklachten die voortvloeien uit het onjuist functioneren van de voeten behoren tot het vakgebied van een podotherapeut.
 
Leiden - Haagweg 13
Namens De Nederlandse Provincie van de Orde der Minderbroeders is het voormalige parochiehuis, gelegen aan de Haagweg 13 te Leiden verkocht aan een particuliere belegger. Koper zal het onroerend goed in gebruik gaan nemen als een kleinschalige woonvorm voor ca. acht volwassenen met een verstandelijke beperking. Het huis wordt geleid door twee ‘zorgondernemers’. Dit is een echtpaar of samenwonend stel die er ook wonen en de bewoners begeleiden en verzorgen.
 
Leiden- Haagse Schouwweg 6
Recent is 2.300 m² kantoorruimte verhuurd in het gebouw 'Leidsche Schouw I’ aan de Haagse Schouwweg 6 te Leiden. Nieuwe huurder is de Joint Venture AJS, een samenwerkingsverband tussen AMEC Group, Jacobs Nederland en Stork Industry Services. Met deze transactie is de ‘Leidsche Schouw I’ grotendeels verhuurd. Verhuurder Uni-Invest werd hierbij geadviseerd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Katwijk - Hoornesplein 129
In opdracht van een particuliere belegger heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij ca. 100 m² winkelruimte verkocht aan Kraan Vastgoed Hoornesplein B.V.
Kraan Vastgoed, eigenaar van de aangrenzende panden waarin Albert Heijn gevestigd is, zal het pand zelf in gebruik gaan nemen.
 
Leiden - Korevaarstraat 19
Goedhart Vastgoed B.V. heeft ca. 115 m²  kantoorruimte gelegen aan de Korevaarstraat 19 te Leiden aangehuurd.
De transactie is tot stand gebracht door bemiddeling van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij in opdracht van de eigenaar, een particuliere belegger.
 
Leiden - Plesmanlaan 100
Stichting Eurotransplant International heeft de huurovereenkomst aan de Plesmanlaan 100 te Leiden verlengd. Het betreft een kantoorruimte van ruim 2.500 m² en 31 parkeerplaatsen. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. heeft de transactie tot stand gebracht namens Eurotransplant. De huurprijs is niet bekend gemaakt. Eurotransplant is een unieke internationale organisatie werkzaam binnen een 7-tal Europese landen. Het voornaamste doel is zoveel mogelijk mensen op de wachtlijst een passend orgaan toe te wijzen waardoor hun levensverwachting verbetert.
 
Hillegom - Sixlaan 31
Namens de Politie Hollands Midden is het voormalige politiebureau, gelegen aan de Sixlaan 31 te Hillegom verkocht aan Woonstichting Vooruitgang. Politie Hollands Midden werd hierbij vertegenwoordigd door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Leiden - Schuttersveld 32
Aangehuurd in opdracht van Rivierduinen, ca. 1.400 m² kantoorruimte inclusief 12 parkeerplaatsen. Verhuurder en eigenaar is BPF Bouwinvest. Rivierduinen is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, werkzaam in het noorden en midden van Zuid Holland.