Referenties

Hieronder treft u enkele recente referenties aan van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
 
Verhuur winkelruimte Rustenburgerpad 5 te Oegstgeest
Met gepaste trots kunnen wij melden dat Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij heeft geadviseerd bij het invullen van 2.500 m² winkelruimte. Een prachtig nieuw winkelcentrum met aansprekende huurders zoals Jumbo en Bakkerij Den Dulk, de Heeren van Katwijck, kapper Moments for Hair, Kruidvat en Daans Bloemenwinkel zijn in het nieuwe centrum te vinden.

De transactie is namens Annexum tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.
  
Verkoop diverse beleggingen
Namens een aantal particuliere beleggers zijn er de afgelopen maand wederom diverse beleggingen verkocht.

In Leiden werd aan de Haarlemmerstraat 216 een winkel met verhuurde bovenwoning verkocht. Aan het begin van de Haarlemmerstraat, werden de winkels op nummer 49 t/m 53 verkocht, inclusief de hierboven gesitueerde 18 appartementen. In Voorschoten werd het kantoorpand aan de Leidseweg 29/33 verkocht en in Sassenheim een combinatie object van bedrijfshal met kantoor. Dit complex is gelegen aan de Madame Curiestraat 22. In totaal is voor ruim 6 miljoen euro verkocht aan winkel-, kantoor- en bedrijfsruimte.

In alle gevallen heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. opgetreden namens de verkopers.
                                                        

   

 
Verhuur kantoorruimte Bargelaan 6-32 te Leiden 
Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft aan Bargelaan 6-32 in Leiden kantoorruimte verhuurd aan Semiotic Labs en Young Capital.

In totaal heeft de vermogensbeheerder 850 m2 verhuurd in het multi-tenant kantoorgebouw in het Leidse stationsgebied. Semiotic Labs, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hard- en software voor elektromotoren, heeft zijn intrek genomen op de tweede verdieping en is een langdurige huurovereenkomst aangegaan voor 415 m2.

Young Capital, het uitzendbureau voor de nieuwe generatie, is een overeenkomst aangegaan voor de langdurige huur van 435 m2. Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting adviseerde Young Capital. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij bracht de transacties tot stand namens Syntrus Achmea.
  
Verhuur winkelruimte Hoofdstraat 138 te Hillegom
Chocolaterie Pierre verhuist binnen Hillegom. Chocolaterie Pierre, dé chocolatier van de regio Duin- en Bollenstreek, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 575 m² winkelruimte aan de Hoofdstraat 138 te Hillegom. 

Chocolaterie Pierre werd bij deze transactie bijgestaan door Heemborgh Makelaars Hillegom. Namens de particuliere eigenaar is deze transactie tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.
                                                        

   
Verhuur kantoorruimte Sandifortdreef 17 te Leiden
Recentelijk is er ca. 970 m² hoogwaardige kantoorruimte verhuurd aan de Sandifortdreef 17 te Leiden. De kantoorruimte is gelegen op een herkenbare locatie op het succesvolle en landelijk bekende Leiden Bio Science Park. De kantoorruimte zal in gebruik worden genomen door Miltenyi Biotec en Gemiva-SVG Groep.

Namens verhuurder heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij de transacties tot stand gebracht. 
 
Verhuur bedrijfsruimte Achthovenerweg 19 B+C te Leiderdorp
Aan de Achthovenerweg 19 B+C is ca. 970 m² bedrijfs-/opslagruimte verhuurd aan Boxspring Benelux B.V. Boxspring Benelux zal de ruimte gebruiken ten behoeve van opslag om zodoende uit voorraad boxsprings en aanverwante artikelen te kunnen leveren.

Namens de eigenaar, een particuliere belegger, is deze transactie tot stand gebracht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.
                                                        

 
Verhuur kantoorruimte Delleartweg 1 te Leiden
Cell Signaling Technology Europe B.V. huurt ca. 870 m² kantoorruimte in gebouw Le Carrefour aan de Dellaertweg 1 in Leiden. Het betreft hier een kantorencomplex direct aan Leiden CS.

Het kantoorgebouw is ca. 32.000 m² en is gesitueerd op een langgerekte kavel. Het omarmd het spoor met de wegen/tunnel, centraal in het stationsgebied van Leiden.  

Cell Signalling Technology (CST) is een familiebedrijf, opgericht door wetenschappers welke toegewijd zijn aan het leveren van 's werelds hoogste kwaliteit in innovatieve onderzoeks- en diagnostische producten. CST is wereldwijd actief en wordt aangestuurd vanuit het Amerikaanse hoofdkantoor in Massachusetts en de kantoren in Nederland, China en Japan. 
 
Het verhuurteam bestaat uit CBRE en Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij waarbij Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij de transactie tot stand bracht namens verhuurder.
  
Verkoop Le Pooleweg 21 te Leiden
Een particuliere belegger heeft het bedrijfspand van in totaal ruim 2.550 m² aan de Le Pooleweg 21 te Leiden aangekocht.  

Het pand is volledig verhuurd aan Avery Dennison Materials Europe B.V. Het object omvat ca. 1.500 m² bedrijfsruimte, ca. 1.050 m² kantoorruimte en een eigen parkeerterrein. Avery Dennison is wereldwijd marktleider op het gebied van de productie en ontwikkeling van stickers, etiketten, labels en verpakkingsmaterialen met activiteiten in meer dan 50 landen en 26.000 werknemers wereldwijd. 

Namens verkoper, een particuliere belegger, heeft Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. de transactie tot stand gebracht. 
                                                        

   

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring