Verkopen of verhuren

Wilt u uw kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verkopen of verhuren in de regio Leiden of de Duin- en Bollenstreek, dan bent u bij Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij aan het juiste adres.

Voor u als opdrachtgever zal de verkoop of verhuur van een bedrijfspand geen dagelijks werk zijn, het is echt werk voor een specialist. Al meer dan 25 jaar ligt onze focus op de verkoop en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed. Graag maken wij met u een afspraak, om uitleg te geven over onze dienstverlening. Wij kennen de regionale vastgoedmarkt als geen ander en weten wat er leeft in deze regio. Kortom, wij dragen zorg voor een optimale presentatie en verkoop of verhuur van uw bedrijfspand.

Het verkoop of verhuurproces begint bij een kennismakingsgesprek, wij bespreken met u de doelstellingen en geven hierin advies. Naast een advies ten aanzien van de vraagprijs doen wij ook een PR voorstel (plaatsing van borden, biljetten, advertenties, Funda in Business, onze website, professionele plattegronden en foto’s), vanuit onze ervaring weten wij hoe en op welke manier wij snel de doelgroep weten te vinden. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een schriftelijke opdracht tot dienstverlening. Door ons netwerk, kennis en jarenlange ervaring, zijn wij in staat om snel de juiste en betrouwbare partij voor u te vinden.

Nadat de opdracht eenmaal is opgestart, houden wij u uiteraard frequent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en betrekken u in alle beslissingen tijdens het verhuur -of verkoopproces.

Is de transactie eenmaal rond, dan dragen wij zorg voor het opstellen van de huurovereenkomst of koopakte, naast de standaard uitgangspunten,  houden wij ook rekening met fiscale en juridische zaken die voor u van belang zijn. De door ons gehanteerde documenten zijn de ROZ huurovereenkomsten en de NVM koopakten. Naast het opstellen van deze documenten zien wij er ook op toe dat er tijdig een bankgarantie of borg gesteld zal worden door de huurder of koper.

In geval van een huurovereenkomst zal er ook een proces verbaal van oplevering opgesteld worden, hierin wordt onder meer vastgelegd de staat van het gehuurde bij aanvang van de huurovereenkomst, hetgeen namelijk ook meestal de basis is voor de oplevering bij beëindiging van de huurovereenkomst.

Bij een verkoop zijn wij er bij tot aan de overdracht bij de notaris.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring