Schaarste zet ondernemers klem

Ondernemers op het bedrijventerrein de Grote Polder in Zoeterwoude groeien uit hun jasje. Bijna alle bedrijven hebben uitbreidingsplannen, zonder dat hier ruimte voor is. Maar dat geldt niet alleen voor de bedrijven op de Grote Polder. Er zijn veel meer ondernemingen in onze regio die tegen hetzelfde probleem aanlopen.

Focus op woningen

Hoe dat komt? Veel gemeenten leggen in hun nieuwbouwplannen en beleid de focus op woningen. Sommige bedrijventerreinen worden zelfs getransformeerd tot woonruimte. En terwijl er zeker extra woonruimte nodig is, is het ook van belang dat de bedrijven extra ruimte krijgen. We willen de werkgelegenheid immers ook aan onze regio gebonden houden.

Meer ruimte voor bedrijven

Deze extra ruimte komt er helaas niet vanzelf. Wij herkennen het probleem en de vraag van bedrijven en zien dit ook terug in onze praktijk. Daarom vragen wij hier zoveel mogelijk aandacht voor bij de gemeenten in onze regio en tijdens bijeenkomsten. Hopelijk werpt het zijn vruchten af! Op zoek naar ruimte? Bel ons gerust via 071 30 50 200 of stuur een e-mail.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring