Match gevonden voor Schuttersveld 9

Sinds augustus 2023 bemant LEGIT Agency 500 m² van de kantoorruimte op Schuttersveld 9. Padox Beheer B.V. (onderdeel van de Smitsloo Groep) verhuurt dit markante gebouw en werkt al jarenlang met ons samen. Ben Smitsloo (Padox) en Lawrence Armitage (LEGIT Agency) vertellen over onze relatie en het tot stand komen van deze transactie. 

Over onze opdrachtgever

Padox is eindbelegger in commercieel vastgoed en koopt kantoorpanden, winkelcentra en logistieke hallen. Vervolgens werken zij met ons samen om in de huursfeer eindgebruikers te vinden voor deze ruimten op basis van een lange termijn relatie. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Padox in 2020 werd de organisatie bekroond met de onderscheiding 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'.

Een decennialange relatie

Onze relatie met Padox gaat al verder terug dan het bestaan van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij. Voordat Aad Barnhoorn het bedrijf oprichtte, werkte hij namelijk samen met Menno Smitsloo. 

Ben Smitsloo: “Mijn vader (Menno) kent Aad al langer uit de makelaarswereld. Zij hadden een transparante relatie waar al jaren veel geschikte huurders uit voort kwamen. Nu heb ik zelf vooral veel contact met Jesse Blonk. Barnhoorn heeft een relatief klein team, wat heel prettig werkt door de korte lijntjes en omdat zij snel kunnen schakelen.”

Een pand met karakter 

Ook LEGIT Agency kenden wij al vóór deze transactie. In 2019 koppelden wij het creatief reclamebureau aan hun vorige pand in de Breestraat, waar zij bijna vijf jaar gevestigd zaten. 

Lawrence Armitage: “Aan de voorzijde van het pand in de Breestraat zat onze boekenwinkel met koffietafel- en fotografieboeken. Ons kantoor zat daarachter, afgescheiden met een glazen wand. Dit zorgde voor een transparante en open werkplek, maar door de inloop van consumenten ook voor onrust in het kantoor.”

Zoektocht naar een goede match

LEGIT Agency begon zo’n twee jaar geleden aan hun zoektocht naar een nieuwe creatieve ruimte. 

Lawrence: “Als je een nieuwe werkplek zoekt, wil je dat alles klopt. Niet alleen de ruimte en faciliteiten zelf, maar vooral ook de klik met de verhuurder. Mocht er dan iets aan de hand zijn, weet je dat er snel geschakeld wordt. Tijdens de gesprekken voelden we deze match, alles klopt.”

Ben: “Wij vinden het belangrijk dat er onderling vertrouwen is. Onze huurders zijn ook ons kapitaal, die willen we graag tevreden houden. Onze gesprekken met LEGIT Agency waren erg prettig en we zijn uiteindelijk dan ook snel rondgekomen over alle condities en afspraken.”

Ruimte om te groeien

LEGIT Agency zit voorlopig goed in het pand en heeft een contract afgesloten voor langere tijd. 

Lawrence: “Dat we deze stap gezet hebben, heeft alles te maken met de groei die wij doormaken. Hier hebben we nu ook echt de fysieke ruimte voor. Het is een waanzinnig creatieve plek, groot en van alle moderne gemakken voorzien.”

Meedenken met de (ver)huurder

Ben: “Het is leuk om te zien hoe goed Jesse, maar ook de andere makelaars, altijd meedenken. Huurders zijn natuurlijk altijd op zoek naar specifieke eigenschappen in een ruimte, maar Jesse denkt ook echt na of het type bedrijf goed zou passen bij een bepaalde locatie. Of het matcht op alle vlakken en of het bedrijf gaat slagen op de locatie. Ik denk dat dat ook hier weer goed gelukt is.” 

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar die u helpt uw match te vinden? Van een eigen kantoor- of winkelruimte tot de ideale huurder. Onze makelaars denken graag met u mee, neem contact met ons op via 071 30 50 200 of stuur een e-mail

Lawrence, Jesse en Ben
V.l.n.r.: Lawrence Armitage, Jesse Blonk en Ben Smitsloo

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring