Logo Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij

Taxaties

Meer info

logo vastgoedcertlogo tmilogo revlogo revlogo tegova
logo fundainbusinesslogo nvm business

Over Barnhoorn

De jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bedrijfsonroerend goed, maakt Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij tot een betrouwbare specialist. Wij zetten ons dagelijks in voor de belangen en specifieke wensen van een breed scala aan zakelijke- en particuliere opdrachtgevers. Met een hecht team professionals vormen wij een doelgerichte, krachtige organisatie, actief in regio Rijnland met de nadruk op de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek.

Het kantoor staat sinds de oprichting in 2006 onder leiding van Aad Barnhoorn, hij is inmiddels meer dan 25 jaar actief als bedrijfsmakelaar en deelt zijn passie en enthousiasme voor het vak met vijf collega's. De gedrevenheid van ons team, om veel voor onze klanten te willen betekenen, heeft ons gebracht waar wij op dit moment staan.

Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en biedt u mede hierdoor een extra waarborg voor vakkundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Als specialist op ons vakgebied, onderscheiden wij ons op grond van kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat.

Aad Barnhoorn is in 1992 door de rechtbank in Den Haag beëdigd als makelaar-taxateur o.g. (RT) en tevens in het bezit van de internationale erkende en beschermde titel Recognised European Valuer (REV). De makelaars van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij zijn lid van de sectie NVM Business en ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

De Algemene Voorwaarden van ons kantoor kun u hier downloaden. Het lidmaatschap van de NVM verplicht haar leden tot het naleven van een erecode. Tevens is er een Geschillencommissie, de regeling is opgenomen in onze algemene voorwaarden.

Nevenfuncties Aad Barnhoorn:
  • Bestuurslid bij Business Platform Schipholweg (BPS). Dit is de ondernemersvereniging van Schipholweg en Schuttersveld te Leiden. BPS behartigt de belangen van ondernemers in dit gebied via directe contacten met de gemeente Leiden en collega ondernemingsverenigingen.
  • Bestuurslid bij Stichting Werk en Onderneming (SWO). Deze stichting is in 1983 ontstaan als een gemeentelijk initiatief. SWO heeft als doel om betaalbare bedrijfsruimten aan te bieden aan startende ondernemers. Naast het aanbieden van bedrijfsruimte is de stichting ook betrokken bij initiatieven ter bevordering van het ondernemerschap.