Kantoorruimte Leiden

Leiden heeft ruim 120.000 inwoners, maar met de randgemeenten telt agglomeratie Leiden bijna 200.000 inwoners. Hiermee is Leiden op Rotterdam en Den Haag na de grootste gemeente van Zuid-Holland. Dankzij haar universiteit trekt Leiden veel jonge mensen aan. Dit maakt Leiden een bruisende stad die plaats biedt voor bedrijvigheid. Ook de centrale ligging en uitstekende (trein)verbindingen met steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht, maakt Leiden tot een prettige stad om te wonen en werken. Als ondernemer is het daarom goed toeven in Leiden, ook dankzij het grote en diverse aanbod aan kantoorruimte. Wij bieden een breed aanbod aan kantoorruimtes in Leiden. Of u nu op zoek bent naar kantoorruimte in de pittoreske binnenstad van Leiden, of als u liever modernere kantoorruimte betrekt in de buitenwijken van Leiden, of graag dichtbij een van de drie treinstations in Leiden uw kantoorruimte heeft.

Wij bieden u al kantoorruimte in Leiden in units vanaf 30 vierkante meter. Maar ook grotere kantoorruimtes met een tien- of twintigvoudige oppervlakte behoren tot de mogelijkheid in Leiden. Dus of u nu een startende ondernemer bent en een ruimte zoekt om uw kantoor te vestigen, of dat u als groter bedrijf uit uw jasje bent gegroeid en op zoek bent naar grote kantoorruimte; in Leiden is het allemaal mogelijk.

Als u een kantoorruimte wilt huren of kopen doet u er verstandig aan om met een betrouwbare makelaar in zee te gaan. Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij Leiden is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Dit waarborgt onze vakkundigheid bij de verkoop en verhuur van kantoorruimtes in Leiden. Mocht u zich willen oriënteren op de mogelijkheden omtrent kantoorruimte in Leiden, komt u dan gerust eens bij ons langs.

Meer informatie? Bekijk ons aanbod of onze pagina’s over:

Bedrijfspand te huur

Kantoorruimte kopen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring