Bedrijfspand te huur

Als u een bedrijf of een winkel wilt beginnen, is het verstandig een passend bedrijfspand te zoeken. Zowel de oppervlakte, de locatie, en de hoogte van de huur van het te betrekken bedrijfspand is van belang. Het is daarom aan te raden om u goed te oriënteren op welke bedrijfspanden er te huur worden aangeboden. Wij adviseren u dan ook om met een vakkundige NVM Business makelaar in zee te gaan die weet welke bedrijfspanden er te huur zijn, en u kan adviseren welk bedrijfspand voor u en in uw situatie het meest geschikt is om te huren.

Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij Leiden biedt verschillende bedrijfspanden te huur aan. Wij zijn gevestigd te Leiden en spannen ons in op de bedrijfspandenmarkt als geen ander in de regio Rijnland. Wij hebben bedrijfspanden te huur in het centrum van Leiden, maar bieden ook bedrijfspanden aan in regio Duin- en Bollenstreek.

Wij kenmerken ons doordat we diverse types bedrijfspanden te huur aanbieden. Zo hebben wij zowel bedrijfshallen, kantoor- als winkelruimtes in ons aanbod. Op deze manier bieden we voor iedere denkbare onderneming een geschikt bedrijfspand te huur aan. Bovendien garandeert onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt dat wij u vakkundig kunnen helpen bij de huur van een bedrijfspand. Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Laat u dan vrijblijvend bij ons informeren over wat voor u de mogelijkheden zijn om een bedrijfspand te huren.

Wilt u uw bedrijfspand te huur zetten of laten taxeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring met de Verkoop, verhuur en taxaties van bedrijfspanden waarborgt dat we u zorgvuldig en vakkundig van dienst kunnen zijn. Als een van de grootste bedrijfsmakelaars van Leiden en omstreken kunnen wij ook uw de bedrijfspanden die we te huur of te koop zetten voor een groot publiek aanbieden.

Meer informatie? Bekijk ons aanbod of onze pagina’s over:

Bedrijfspand Leiden

Kantoorruimte Leiden
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring