Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Zuid-Holland

Regio Zuid-Holland

Koopprijs € 650.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein Grote Polder gelegen vrijstaand bedrijfspand. Ook zeer interessant voor een eigenaar-gebruiker of ontwikkelaar!

Het betreft hier een momenteel nog verhuurd bedrijfspand met kantoor- en productie- / bedrijfsruimte. Het complex is gelegen in de directe omgeving van de N11 (Utrecht - Leiden) en A4 (Rotterdam – Amsterdam). Het gebouw is verdeeld in verschillende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 1270 m²
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein Grote Polder gelegen vrijstaand bedrijfspand. Ook zeer interessant voor een eigenaar-gebruiker of ontwikkelaar!

Het betreft hier een momenteel nog verhuurd bedrijfspand met kantoor- en productie- / bedrijfsruimte. Het complex is gelegen in de directe omgeving van de N11 (Utrecht - Leiden) en A4 (Rotterdam – Amsterdam). Het gebouw is verdeeld in verschillende bedrijfsruimtes.

Locatie
Het pand is gesitueerd op een goed bereikbare en in het zicht springende locatie en grenst zowel aan de Industrieweg als Produktieweg. De autosnelweg A4 (Rotterdam – Amsterdam) en N11 Utrecht – Leiden) zijn binnen enkele minuten te bereiken. In de directe omgeving van Heineken en 3M. Recht voor de deur bevindt zich een busstop.

Oppervlak begane grond
Ca. 700 m² bvo bestaande uit bedrijfs- en kantoorruimte.

Oppervlak 1e verdieping
Ca. 570 m² bvo bestaande uit bedrijfs- en kantoorruimte.

Buitenterrein
Buitenterrein is voorzien van bestrating. Voldoende openbare parkeerplaatsen rondom het gebouw.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Zoeterwoude
Sectie : B
Nummers : 3968, 3969, 4788, 4789
Groot : 16 are en 79 centiare.

Wijze van oplevering
Deels verhuurd en deels vrij van huur en gebruik.

Bestemming/gebruik
Artikel 3 Bedrijf.

Huurinkomsten
Het complex is momenteel nog deels verhuurd, echter zijn alle huurovereenkomsten door verhuurder opgezegd. Verdere informatie omtrent lopende huurovereenkomsten en opbrengsten zijn op aanvraag beschikbaar.

Vraagprijs
€ 650.000,- k.k.

Alle relevante documentatie ligt ter inzage op het kantoor van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Asbestclausule
Gezien de ouderdom van de opstallen zijn er mogelijk asbesthoudende stoffen / materialen in de onroerende zaak aanwezig. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Lijst van Zaken
Verkoper en koper verklaren nadrukkelijk dat zij afstand doen van het toevoegen van een lijst van zaken bij de koopovereenkomst.

Ondergrondse tank/Bodemverontreiniging
Aan koper is bekend dat, gezien de ouderdom van de onroerende zaak, de kans bestaat dat een ondergrondse tank(s) aanwezig is/zijn (geweest). Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit die mogelijke aanwezigheid kan voortvloeien. Bovendien wordt iedere aansprakelijkheid van verkoper jegens koper als gevolg van de mogelijke aanwezigheid van een ondergrondse tank uitgesloten.

Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien. Eventuele kosten van sanering dan wel aanwezigheid van vervuiling / verontreiniging zijn voor rekening en risico van koper.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 650.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 1270 m² Perceeloppervlakte 1679 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Regio
Zuid-Holland
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
1270 m²
Aantal huurders
9
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet, pantry
Oppervlakte
1270 m²
In units vanaf
1270 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.