Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Zuid-Holland

Regio Zuid-Holland

Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Westkanaalweg 100 a, Ter Aar

Betreft een gunstig gesitueerde winkelruimte, gelegen tussen Aldi en Anytime Fitness aan het Lindenplein te Ter Aar. Zowel aan de voor- als achterzijde van het object bevinden zich ruime (gratis) parkeergelegen-heden. In de directe omgeving bevinden zich verder uiteenlopende formules, zoals Dirk, DIO Drogist en Hubo.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 269 m² In units vanaf 115 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Westkanaalweg 100 a, Ter Aar

Betreft een gunstig gesitueerde winkelruimte, gelegen tussen Aldi en Anytime Fitness aan het Lindenplein te Ter Aar. Zowel aan de voor- als achterzijde van het object bevinden zich ruime (gratis) parkeergelegen-heden. In de directe omgeving bevinden zich verder uiteenlopende formules, zoals Dirk, DIO Drogist en Hubo.

Locatie
Ter Aar maakt deel uit van de gemeente Nieuwkoop en heeft een eigen winkelcentrum, basisscholen, sportverenigingen en rechtstreekse busverbindingen naar Alphen aan den Rijn en Leiden/Leiderdorp. Door de centrale ligging in het Groene Hart en de Randstad zijn de grote steden en Schiphol snel en zeer goed bereikbaar.

In de omgeving zijn veel recreatiemogelijkheden zoals het Nieuwkoopse plassengebied en de Langeraarse plassen. In de directe omgeving zijn vele mooie wandel- en fietsroutes.

Oppervlak
Totaal ca. 269 m² winkelruimte. Deelverhuur vanaf ca. 98 m².

Frontbreedte
Totaal ca. 15,6 m.

Wijze van oplevering
In huidige (casco) staat. De thans aanwezige pantry en toilet kunnen om niet worden gebruikt, maar behoren niet toe aan het gehuurde.

Bestemming/gebruik
Brede bestemmingsmogelijkheden. Volgens de gemeente Nieuwkoop heeft het object de bestemming; Centrum (zie bijlage). Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Nieuwkoop.

Huurvoorwaarden

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Huurtermijn
5 jaar + telkens 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Zowel aan de voor- als achterzijde van de winkelruimte zeer ruime (gratis) parkeergelegenheid.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 269 m² Verkoopoppervlakte 269 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 115 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Zuid-Holland
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum, congres-zalencentrum
Horecaruimte
269 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.