Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Zuid-Holland

Regio Zuid-Holland

Huurprijs € 135,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Herenstraat 53 te Voorhout

Eminente horecaruimte van ca. 340 m2 gelegen op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Voorhout. Het centrum van Voorhout kenmerkt zich door een aantrekkelijke mix van landelijke formules, lokale ondernemers en gezellige cafés, restaurants en lunchrooms in de directe omgeving. De horecaruimte beschikt over een frontbreedte van ca. 19...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 340 m² In units vanaf 340 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Herenstraat 53 te Voorhout

Eminente horecaruimte van ca. 340 m2 gelegen op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Voorhout. Het centrum van Voorhout kenmerkt zich door een aantrekkelijke mix van landelijke formules, lokale ondernemers en gezellige cafés, restaurants en lunchrooms in de directe omgeving. De horecaruimte beschikt over een frontbreedte van ca. 19 meter welke grotendeels bestaat uit grote raampartijen. Middels een ontsluiting aan de achterzijde is de winkelruimte goed bereikbaar voor bevoorrading.

In de directe omgeving zijn diverse lokale en bekende winkeliers, waaronder gevestigd SNS bank, Neuteboom delicatessen, Kruidvat, Hema, Etos en supermarkt Plus.

Locatie
Gunstig gelegen in het centrum van Voorhout en is goed bereikbaar vanaf de A44 (Leiden – Amsterdam, Amsterdam – Leiden). Er is een NS station en de dorpskern is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Oppervlak
Ca. 340 m2 horecaruimte.

Bestemming/gebruik
Centrum (zie bijlage).

Oplevering
In overleg.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 135,- per m2 per jaar, te vermeerderen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Vrij parkeren voor de deur en in de directe omgeving middels parkeerschijf.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 135,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 340 m² Verkoopoppervlakte 340 m² Frontbreedte 1900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 340 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Zuid-Holland
Welstandsklasse
A1
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum, congres-zalencentrum
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
340 m²
In units vanaf
340 m²
Verkoop vloeroppervlakte
340 m²
Frontbreedte
1900 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.