Terug naar de resultaten
Nieuw
Produktieweg 16 D in Zoeterwoude 2382 PB

Produktieweg 16 D

2382 PB Zoeterwoude
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Efficiënte bedrijfsunit gelegen op bedrijventerrein “Grote Polder”. De bedrijfshal heeft een totaaloppervlak van ca. 185 m2 bvo inclusief (demontabele) entresolvloer en kantoorruimte.

De bedrijfshal heeft een vrije overspanning van ca. 10 meter, 15 meter diep en grotendeels een vrije hoogte van ca. 6 meter. Voorts is de ruimte voorzien van twee overheaddeuren en een heater. Door de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² In units vanaf 185 m²
Lees meer

Omschrijving

Efficiënte bedrijfsunit gelegen op bedrijventerrein “Grote Polder”. De bedrijfshal heeft een totaaloppervlak van ca. 185 m2 bvo inclusief (demontabele) entresolvloer en kantoorruimte.

De bedrijfshal heeft een vrije overspanning van ca. 10 meter, 15 meter diep en grotendeels een vrije hoogte van ca. 6 meter. Voorts is de ruimte voorzien van twee overheaddeuren en een heater. Door de gunstige verhouding tussen bedrijfs- en kantoorruimte is het geschikt voor vele verschillende gebruiksdoeleinden.

Locatie
Het object bevindt zich gunstig gelegen op het bedrijventerrein ‘Grote Polder’ te Zoeterwoude, tussen de A4, de Hoge Rijndijk, het Heineken-terrein (Barrepolder) en de N11 in. ‘Grote Polder’ is een van de grootste bedrijventerreinen van de Leidse agglomeratie en heeft rond de honderd bedrijven, voornamelijk in sectoren groothandel/handel, transport, aannemerij en opslag. Op het terrein zijn o.a. Heineken, Swift, Zandbergen Meat en hoofdkantoren van diverse multinationals gevestigd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is gezien de ligging nabij de Rijkswegen A4, N11 en in de toekomst de Rijnlandroute (verbinding A-44 en A-4) te kenmerken als uitstekend, zowel per auto als per openbaar vervoer.

Per auto
Op ca. 3 min. rijafstand is de Rijksweg A4 (Rotterdam – Amsterdam) gelegen. Op ca. 1 min. rijafstand is de N11 (Utrecht – Leiden) gelegen en vormt de verbinding met de A4 en A12.

Luchthaven Schiphol is slechts op ca. 20 min. rijafstand gelegen en gemakkelijk aan te rijden via de N11 en A4. Door de gunstige ligging is de kavel ook interessant voor internationale partijen.

Per openbaar vervoer
De locatie kent een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer. Op ca. 1 minuut loopafstand zijn meerdere bushaltes bereikbaar.
Treinstations Leiden Centraal en Leiden Lammenschans zijn gelegen op ca. 10 en 15 min. rijafstand.

Oppervlak
Het object heeft in totaal een oppervlakte van ca. 185 m². Het onroerend goed is als volgt verdeeld:

Bedrijfsruimte begane grond : ca. 155 m²
Entresolvloer met kantoorruimte : ca. 30 m²
Totaal : ca. 185 m² bvo

Wijze van oplevering
Het object zal worden opgeleverd in huidige staat, inclusief:

Bedrijfsruimte, totaal:
• Overheaddeuren;
• Loopdeur;
• Vrije hoogte van ca. 6 meter;
• Vrije overspanning van 10 meter;
• Krachtstroom;
• Heater;
• Verlichtingsarmaturen.

Bestemming/gebruik
Bestemming Bedrijf. Voor meer informatie dient u contact op te nemen met de gemeente Zoeterwoude.

Huurvoorwaarden

Huurprijs
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Op eigen terrein parkeervoorziening.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1976 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Vrije hoogte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 185 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, heater
Oppervlakte
185 m²
In units vanaf
185 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vrije overspanning
10 m
Route van naar Produktieweg 16 D, 2382 PB Zoeterwoude
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring