Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hoge Rijndijk 201 - 205 in Zoeterwoude 2382 AK

Hoge Rijndijk 201 - 205

2382 AK Zoeterwoude
Huurprijs € 57,50 p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Bedrijfscomplex nabij op- en afrit Rijksweg 11 en A4. Het betreft hier onlangs gerenoveerde bedrijfshal met een totaal oppervlak van 4.500 m² en een representatief kantoor met een oppervlak van 750 – 900 m². Aan de voorzijde zijn overheaddeuren aanwezig, voor het gemakkelijk laden en lossen. Tevens is er aan de voorzijde een royaal parkeerterrein (ca. 30 parkeerplaatsen) voor uw bezoekers en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5400 m² In units vanaf 2000 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfscomplex nabij op- en afrit Rijksweg 11 en A4. Het betreft hier onlangs gerenoveerde bedrijfshal met een totaal oppervlak van 4.500 m² en een representatief kantoor met een oppervlak van 750 – 900 m². Aan de voorzijde zijn overheaddeuren aanwezig, voor het gemakkelijk laden en lossen. Tevens is er aan de voorzijde een royaal parkeerterrein (ca. 30 parkeerplaatsen) voor uw bezoekers en werknemers.

De kantoorruimte is voorzien van een hoogwaardig inbouwpakket, LED verlichting, fraaie vloer -en wandafwerking, netwerkbekabeling en gekoelde serverruimte, automatische buitenzonwering. Tevens is er een personenlift aanwezig. De kantoorvloer is ingedeeld in diverse kantoorkamers en vergaderruimte, er is eveneens een ruime kantine (ca. 60 zitplaatsen) aanwezig, deze is ook direct toegankelijk vanuit de bedrijfshal.

De hoogwaardig afgewerkte bedrijfshallen grenzen aan een open vaarwater (Oude Rijn) en zijn voorzien van voldoende elektra aansluitingen, LED verlichting, kraanbaan (5x), luchtleidingen, compressorruimte, kleedruimte met sanitair en lockerkasten (ca. 60 personen) en verwarming met nacht en dagschakeling.

Locatie
Het bedrijfspand is gelegen op een zichtlocatie direct tegenover de Heineken brouwerij. Bereikbaarheid is optimaal, nabij kruising goed N11 (die aansluit op de A12 van en naar Utrecht) en de rijksweg A4 (Amsterdam-Rotterdam). Door de aanleg van de Rijnlandroute, ontstaat er bovendien een zeer snelle verbinding tussen de A4 en de A44 (Den-Haag centrum -Amsterdam en de ontsluiting van Duin en Bollenstreek).

Oppervlak
- Ca. 4.500 m² bedrijfsruimte. Eventueel te splitsen in meerdere units.
- Ca. 750 - 900 m² kantoorruimte.

Kavel oppervlak ca. 6.350 m².

Wijze van oplevering
In huidige staat, voorzien van o.a.:

Bedrijfsruimte:
* Vrije hoogte ca. 6 - 7,5 meter
* Vrije overspanning ca. 15 meter
* Overheaddeuren
* Loopdeuren
* Lichtstraten / tl-verlichting
* Heaters
* Krachtstroom
* Maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²

Kantoorruimte:
* Diverse kantoorkamers, kantine en toiletgroep
* Systeemplafond met tl verlichting
* Pantry
* Toilet
* Radiatoren
* Elektra voorzieningen

Bestemming/gebruik
Bedrijventerrein. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Zoeterwoude.

Parkeervoorzieningen
Ruim 30 plaatsen op eigen terrein.

Koop
Bespreekbaar.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs bedrijfsruimte
€ 57,50 per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Vraaghuurprijs kantoorruimte
€ 75,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting

Huurtermijn
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 57,50 per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1972 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5400 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 5400 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 30 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 2000 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
5400 m²
In units vanaf
2000 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vrije overspanning
15 m
Vloerbelasting
2500 kg/m²
Route van naar Hoge Rijndijk 201 - 205, 2382 AK Zoeterwoude
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.