Terug naar de resultaten
Te huur
Schoolstraat 148 in Voorschoten 2251 BK

Schoolstraat 148

2251 BK Voorschoten
Huurprijs € 1.650,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Luxe afgewerkte winkelruimte welke uitstekend is gesitueerd op de Schoolstraat te Voorschoten.
De winkel is geheel gelegen op de begane grond en heeft een oppervlak van ca. 100 m². Compleet afgewerkt met o.a. een stucplafond en met verlichtingsarmaturen, representatieve tegelvloer en luxe keuken. In de directe omgeving zijn diverse landelijke ketens gevestigd, waaronder Beter Horen, Mooi...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Luxe afgewerkte winkelruimte welke uitstekend is gesitueerd op de Schoolstraat te Voorschoten.
De winkel is geheel gelegen op de begane grond en heeft een oppervlak van ca. 100 m². Compleet afgewerkt met o.a. een stucplafond en met verlichtingsarmaturen, representatieve tegelvloer en luxe keuken. In de directe omgeving zijn diverse landelijke ketens gevestigd, waaronder Beter Horen, Mooi Parfumerie en Dirk Supermarkt.

Locatie
Gunstig gelegen in het gezellige winkelcentrum van Voorschoten. Het centrum van Voorschoten is voorzien van ruime (gratis) parkeermogelijkheden en voorzieningen zoals winkels en horeca. Uitstekend bereikbaar zowel met eigen auto als met het openbaar vervoer.

Oppervlak
Totaal ca. 100 m² winkelruimte.

Frontbreedte ca. 5 meter.

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Bestemming/gebruik
Volgens opgave van de gemeente Voorschoten heeft het pand de bestemming: Centrum (zie bijlage). Voor meer informatie en vestigingsmogelijkheden verwijzen wij u door naar de gemeente Voorschoten.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.650,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Zeer goede gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving middels parkeerschijf. Tevens betaalde parkeergarage in de directe omgeving gelegen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1935 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Schoolstraat 148, 2251 BK Voorschoten
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring