Terug naar de resultaten
Verhuurd
Lindenplein in Ter Aar 2461 DC

Lindenplein

2461 DC Ter Aar
Vraagprijs € 95,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Betreft een ruim opgezette winkelruimte gelegen aan het Lindenplein te Ter Aar. Aan de achterkant zijn de units ontsloten via de Westkanaalweg. Door het brede front van ca. 15,60 meter is deze winkelruimte een ware ‘eyecatcher’. De winkelruimte is gesitueerd naast een vestiging van Aldi en kent zowel aan de voor- als achterzijde van het object ruime gratis parkeergelegenheden. In de directe...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 725 m² In units vanaf 115 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Betreft een ruim opgezette winkelruimte gelegen aan het Lindenplein te Ter Aar. Aan de achterkant zijn de units ontsloten via de Westkanaalweg. Door het brede front van ca. 15,60 meter is deze winkelruimte een ware ‘eyecatcher’. De winkelruimte is gesitueerd naast een vestiging van Aldi en kent zowel aan de voor- als achterzijde van het object ruime gratis parkeergelegenheden. In de directe omgeving bevinden zich verder uiteenlopende formules, zoals Dirk, DIO Drogist, Marskramer en Hubo.

Locatie
Ter Aar maakt deel uit van de gemeente Nieuwkoop en heeft een eigen winkelcentrum, basisscholen, sportverenigingen en rechtstreekse busverbindingen naar Alphen aan den Rijn en Leiden/Leiderdorp. Door de centrale ligging in het Groene Hart en de Randstad zijn de grote steden en Schiphol snel en zeer goed bereikbaar.

In de omgeving zijn veel recreatiemogelijkheden zoals het Nieuwkoopse plassengebied en de Langeraarse plassen. In de directe omgeving zijn vele mooie wandel- en fietsroutes.

Oppervlak
Totaal ca. 725 m² winkelruimte. Deelverhuur vanaf ca. 115 m² behoort tot de mogelijkheden.

Wijze van oplevering
In huidige (casco) staat. De thans aanwezige pantry en toilet kunnen om niet worden gebruikt, maar behoren niet toe aan het gehuurde.

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie van de gemeente Nieuwkoop heeft het object de bestemming; Centrum (zie bijlage). Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Nieuwkoop.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
Vanaf € 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + telkens 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Zowel aan de voor- als achterzijde van de winkelruimte zeer ruime gratis parkeergelegenheid.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 725 m² Verkoopoppervlakte 725 m² Frontbreedte 1560 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 115 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Nevenbestemming Bedrijfsruimte, Horeca Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
725 m²
In units vanaf
115 m²
Verkoop vloeroppervlakte
725 m²
Frontbreedte
1560 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Functie
Horeca
Regio
Zuid-Holland
Welstandsklasse
A1
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum, congres-zalencentrum
Horecaruimte
725 m²
Functie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
725 m²
In units vanaf
115 m²
Route van naar Lindenplein, 2461 DC Ter Aar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.