Terug naar de resultaten
Te huur
Teijlingerlaan 2 in Sassenheim 2171 CB

Teijlingerlaan 2

2171 CB Sassenheim
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Representatieve winkelruimte gelegen op zichtlocatie in het centrum van Sassenheim. Het betreft ca. 90 m² winkelruimte gelegen op de begane grond met een frontbreedte van ca. 6,3 m. Geschikt voor meerdere doeleinden gezien de bestemming. Middels een ontsluiting aan de achterzijde is de winkelruimte gedurende de hele dag goed bereikbaar voor bevoorrading van uw winkel. De winkelruimte is voorzien...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve winkelruimte gelegen op zichtlocatie in het centrum van Sassenheim. Het betreft ca. 90 m² winkelruimte gelegen op de begane grond met een frontbreedte van ca. 6,3 m. Geschikt voor meerdere doeleinden gezien de bestemming. Middels een ontsluiting aan de achterzijde is de winkelruimte gedurende de hele dag goed bereikbaar voor bevoorrading van uw winkel. De winkelruimte is voorzien van systeemplafond met verlichting, toilet en verwarming middels cv-installatie.

In de directe omgeving zijn diverse bekende landelijke ketens gevestigd, zoals Hema, Etos, Action, Domino’s en Albert Heijn.

Locatie
Gunstig gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Sassenheim. Goed bereikbaar via de rijksweg A44 en in de directe nabijheid van de winkel is een bushalte.

Oppervlak
Ca. 90 m2 winkelruimte.
Frontbreedte ca. 6,3 meter

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Bestemming/gebruik
Centrumdoeleinden, zie bijlage.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.250,- per maand. Géén BTW.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Goede parkeergelegenheden voor de deur middels parkeerschijf (blauwe zone).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Frontbreedte 630 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Verkoop vloeroppervlakte
90 m²
Frontbreedte
630 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Teijlingerlaan 2, 2171 CB Sassenheim
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring