Terug naar de resultaten
Verhuurd
De Kempenaerstraat 5 in Oegstgeest 2341 GE

de Kempenaerstraat 5

2341 GE Oegstgeest
Huurprijs € 2.995,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Zeer representatieve winkel-/horecaruimte gelegen op een absolute A locatie in het oude centrum van Oegstgeest. In totaal betreft het metrage ca. 185 m² welke geheel op de begane grond is gelegen.

De charmante ruimte op de begane grond is aan de voorzijde voorzien van een serre met een zeer exclusieve etalage. Vanwege de brede pui betreft het een zeer prettige en lichte ruimte....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zeer representatieve winkel-/horecaruimte gelegen op een absolute A locatie in het oude centrum van Oegstgeest. In totaal betreft het metrage ca. 185 m² welke geheel op de begane grond is gelegen.

De charmante ruimte op de begane grond is aan de voorzijde voorzien van een serre met een zeer exclusieve etalage. Vanwege de brede pui betreft het een zeer prettige en lichte ruimte.

Het object is zeer gunstig gelegen te midden van hoogwaardige detailhandel, gecombineerd met winkels voor alle dagelijkse behoeften, te weten Pauw, La Ligna, ICI Paris, Boekhandel De Kler en Albert Heijn.

Locatie
De Kempenaerstraat is aan verschillende doorgaande routes gelegen en is zowel met eigen auto via de Rijksweg A44 als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Oppervlak
Ca. 185 m² winkel-/horecaruimte.

Wijze van oplevering
In overleg.

Bestemming/gebruik
Winkeldoeleinden.

Huurvoorwaarden

Prijs doorbraak!

Huurprijs
€ 2.995,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
U kunt voor de deur parkeren en ook in de nabije omgeving bevind zich een groot parkeerterrein, middels blauwe zone.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Verkoopoppervlakte 185 m² Frontbreedte 800 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 185 m² Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
185 m²
In units vanaf
185 m²
Verkoop vloeroppervlakte
185 m²
Frontbreedte
800 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar de Kempenaerstraat 5, 2341 GE Oegstgeest
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring