Terug naar de resultaten
Verhuurd
Haarlemmerstraat 33 in Leiden 2312 DJ

Haarlemmerstraat 33

2312 DJ Leiden
Huurprijs € 1.200,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Zeer courante winkelruimte gelegen op een toplocatie in de belangrijkste winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat. Het betreft een winkelruimte van ca. 40 m² gelegen op de begane grond en is onder andere voorzien van verlichting, laminaat, verwarming- / airco unit, pantry, toilet en een alarmsysteem.

De Haarlemmerstraat is dé winkelstraat van Leiden. Gelegen op een A1 locatie met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 40 m² In units vanaf 40 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zeer courante winkelruimte gelegen op een toplocatie in de belangrijkste winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat. Het betreft een winkelruimte van ca. 40 m² gelegen op de begane grond en is onder andere voorzien van verlichting, laminaat, verwarming- / airco unit, pantry, toilet en een alarmsysteem.

De Haarlemmerstraat is dé winkelstraat van Leiden. Gelegen op een A1 locatie met in de directe omgeving landelijk bekende winkels zoals Esprit, C&A, Didi en G-Star. In de directe omgeving van de winkelruimte zal zich in de toekomst waarschijnlijk een Zara vestigen.

In overleg flexibele voorwaarden mogelijk.

Locatie
Gelegen aan de drukste winkelstraat van Leiden. Zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer is het geheel goed bereikbaar. Zeer goede parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het CS Leiden en diverse lijnbussen bevinden zich op loopafstand. Bovendien bevinden zich in de directe omgeving diverse binnenstedelijke faciliteiten.

Oppervlak
Ca. 40 m² winkelruimte, gelegen op de begane grond.

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Bestemming/gebruik
Winkelruimte.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.200,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Goede (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.200,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 40 m² Verkoopoppervlakte 40 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 40 m² Locatie toelichting Zeer courante winkelruimte gelegen op een toplocatie in de belangrijkste winkelstraat van Leiden Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
40 m²
In units vanaf
40 m²
Verkoop vloeroppervlakte
40 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Haarlemmerstraat 33, 2312 DJ Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.