Terug naar de resultaten
Te koop
Haarlemmerstraat 148 in Leiden 2312 GE

Haarlemmerstraat 148

2312 GE Leiden
Vraagprijs € 350.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Haarlemmerstraat 148 te Leiden

Het object is gelegen in het centrum van Leiden. In de directe omgeving zijn uiteenlopende faciliteiten gevestigd zoals winkels, horeca en een supermarkt. Zeer goede (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving aan de Kaasmarkt, Lammermarkt parkeergarage en in de parkeergarage van Albert Heijn.

Kadastrale...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 96 m²
Lees meer

Omschrijving

Haarlemmerstraat 148 te Leiden

Het object is gelegen in het centrum van Leiden. In de directe omgeving zijn uiteenlopende faciliteiten gevestigd zoals winkels, horeca en een supermarkt. Zeer goede (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving aan de Kaasmarkt, Lammermarkt parkeergarage en in de parkeergarage van Albert Heijn.

Kadastrale gegevens
Gemeente Leiden
Sectie H
Nummer 982

Theoretische huurprijs
Ca. € 24.000,- per jaar, exclusief servicekosten.

Vraagprijs
€ 350.000, k.k.

Alle relevante documentatie ligt ter inzage op het kantoor van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaken meer dan 50 jaar oud zijn, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Asbestclausule
Gezien de ouderdom van de opstallen zijn er hoogstwaarschijnlijk asbesthoudende stoffen / materialen in de onroerende zaak aanwezig. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Lijst van Zaken
Verkoper en koper verklaren nadrukkelijk dat zij afstand doen van het toevoegen van een lijst van zaken bij de koopovereenkomst.

Ondergrondse tank/Bodemverontreiniging
Aan koper is bekend dat, gezien de ouderdom van de onroerende zaak, de kans bestaat dat een ondergrondse tank(s) aanwezig is/zijn (geweest). Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit die mogelijke aanwezigheid kan voortvloeien. Bovendien wordt iedere aansprakelijkheid van verkoper jegens koper als gevolg van de mogelijke aanwezigheid van een ondergrondse tank uitgesloten. Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien. Eventuele kosten van sanering dan wel aanwezigheid van vervuiling / verontreiniging zijn voor rekening en risico van koper.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1918 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 96 m² Perceeloppervlakte 146 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Zuid-Holland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
96 m²
Aantal huurders
1
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 24.000,-
Route van naar Haarlemmerstraat 148, 2312 GE Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.