Terug naar de resultaten
Te huur
Bargelaan 180 in Leiden 2333 CW

Bargelaan 180

2333 CW Leiden
Huurprijs € 240,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Level is een van de meest aansprekende gebouwen in Leiden en is direct gelegen naast Leiden Centraal Station. Het gebouw is ontworpen door MVSA architecten en is in 2013 opgeleverd. Level omvat onder meer een diverse kantoorgebruikers waaronder gemeente Leiden, hotel, restaurant, vergaderfaciliteiten en een business center. Onder het gebouw bevindt zich een tweelaagse parkeergarage met een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 231 m² In units vanaf 96 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Level is een van de meest aansprekende gebouwen in Leiden en is direct gelegen naast Leiden Centraal Station. Het gebouw is ontworpen door MVSA architecten en is in 2013 opgeleverd. Level omvat onder meer een diverse kantoorgebruikers waaronder gemeente Leiden, hotel, restaurant, vergaderfaciliteiten en een business center. Onder het gebouw bevindt zich een tweelaagse parkeergarage met een fietsenstalling.

Level biedt een inspirerend interieur met veel licht en ruimte. De twee grote atria met open trappen en bijzondere plekken nodigen uit tot interactie en samenwerking. Door de grote glazen gevels en daken in combinatie met het witte interieur ontstaat een bijzonder binnenklimaat met veel natuurlijk licht.
De winkel- / horecaruimtes zijn geschikt voor zowel zelfstandige ondernemers als grote retailers/formules in de detailhandel en horeca. De beschikbare ruimten zijn nog indeelbaar zodat uw ideale winkel of horeca ruimte gecreëerd kan worden. Alle units zijn gelegen op de begane grond aan de overdekte passage.

Locatie
Het gebouw LEVEL is gelegen pal aan het station Leiden Centraal met een directe aansluiting naar het Bioscience park en naar het centrum van de stad. Bezoekers kunnen parkeren in de ondergelegen parkeergarage. Het Centraal Station van Leiden is slechts enkele voetstappen verwijderd van LEVEL. Tevens zijn diverse haltes voor bussen op 1 minuut loopafstand.

Het stationsgebied van Leiden is een uniek stukje Nederland. Met ruim 77.000 passanten per dag is het een gebied met een enorm perspectief, een toplocatie binnen de regio, in het hart van de randstad, op een steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam.

Bereikbaarheid
LEVEL is zeer goed en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A44 vanuit Den Haag of Amsterdam waarbij aansluiting te vinden is naar de A13 richting Rotterdam en A12 richting Utrecht. In de nabije toekomst zal snelweg A44 worden ontsloten door de Rijnlandroute, waardoor de locatie nog beter bereikbaar wordt van snelweg A4.

Bezoekers kunnen parkeren in de ondergelegen parkeergarage.

Oppervlak
Een totaal van ca. 231 m² winkel-/horecaruimte is voor verhuur beschikbaar, verdeeld als volgt:
                                              
  Metrage
Begane grond 0C Ca.   96 m²
Begane grond 0F Ca. 135 m²
Beschikbaar Ca. 231 m²
 
Bovenstaand metrage is vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

Huurprijs
Winkel/horeca
€ 240,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Parkeerplaatsen
€ 1.750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (24/5).
€ 2.450,- per plaats per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (24/7).

Opleveringsniveau
De ruimte zal in huidige casco staat worden opgeleverd.

Huurperiode
5 jaren + 5 verlengingsjaren

Beschikbaar
Per direct.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Bankgarantie
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Servicekosten
Voorschot van € 35,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Aanvaarding
In overleg.

Rechten
Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeervoorzieningen
Parkeernorm van ca. 1 parkeerplaats per 100 m² winkelruimte. De parkeerplaatsen zijn gelegen in de parkeergarage onder het gebouw.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 240,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 231 m² Verkoopoppervlakte 231 m² Frontbreedte 850 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 96 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
231 m²
In units vanaf
96 m²
Verkoop vloeroppervlakte
231 m²
Frontbreedte
850 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Bargelaan 180, 2333 CW Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring