Terug naar de resultaten
Te huur
Maarsmansteeg 12 in Leiden 2311 EE

Maarsmansteeg 12

2311 EE Leiden
Huurprijs € 2.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar een representatieve en direct te betrekken winkel? Zoek niet verder! Deze keurig afgewerkte winkelruimte ligt midden in het centrum van Leiden, nabij succesformules als The Sting, Art&Casey en de binnenkort te openen Coolblue aan de Breestraat.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter en een totaal oppervlakte van 100 m²....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² In units vanaf 160 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een representatieve en direct te betrekken winkel? Zoek niet verder! Deze keurig afgewerkte winkelruimte ligt midden in het centrum van Leiden, nabij succesformules als The Sting, Art&Casey en de binnenkort te openen Coolblue aan de Breestraat.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter en een totaal oppervlakte van 100 m². Tevens beschikt de winkel over een kelderruimte van ca. 60 m² ten behoeve van opslag.

Oppervlak
Verhuurbaar vloeroppervlakte 100 m².
Kelder ca. 60 m².

Wijze van oplevering
In de huidige staat.

Bestemming/gebruik
Winkelruimte.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 2.750,- per maand. Géén BTW.

Huurtermijn
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
In de buurt van de Maarsmansteeg zijn prima parkeergelegenheden, te weten; de Hoogvlietparkeergarage, de Haarlemmerstraat-parkeergarage en het parkeerterrein aan de Haagweg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1650 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 160 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Maarsmansteeg 12, 2311 EE Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring