Terug naar de resultaten
Te huur
Mendelweg 32 in Leiden 2333 CS

Mendelweg 32

2333 CS Leiden
Huurprijs € 175,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Het object is een in 2010 gerealiseerd kantoorgebouw langs de westelijke entree van Leiden. Het gebouw kent een moderne en eigentijdse uitstraling dat past binnen de omgeving van het Bio Science Park. Het ontwerp is van BIAS architecten. Het object kent een langgerekte rechthoekige vorm en is mede hierdoor zeer flexibel indeelbaar. De opgang naar de eigen entree wordt gedeeld met het naastgelegen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1580 m² In units vanaf 790 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Het object is een in 2010 gerealiseerd kantoorgebouw langs de westelijke entree van Leiden. Het gebouw kent een moderne en eigentijdse uitstraling dat past binnen de omgeving van het Bio Science Park. Het ontwerp is van BIAS architecten. Het object kent een langgerekte rechthoekige vorm en is mede hierdoor zeer flexibel indeelbaar. De opgang naar de eigen entree wordt gedeeld met het naastgelegen kantoorgebouw. Dit aangrenzende kantoorgebouw wordt gehuurd door Airbus.

Het gebouw is voorzien van een nette entree, compleet inbouwpakket en keurige sanitaire voorzieningen.

Het kantoorgebouw ‘Sirius Buildings’ is gelegen aan de Mendelweg, een zichtlocatie vanaf de Plesmanlaan in Leiden. De locatie maakt deel uit van het Bio Science Park. In de directe omgeving bevinden zich behalve het Leids Universitair Medisch Centrum tevens diverse vooraanstaande bedrijven, waaronder velen in de biotechnologie, en het Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis.

Locatie
Uitvalswegen richting A4 en A44 bevinden zich in de directe nabijheid. Tevens ideaal gelegen direct naast het Centraal Station Leiden. Op slechts 15 minuten treinafstand van de luchthaven Schiphol en Den Haag. In de directe omgeving zijn verschillende voorzieningen op loopafstand aanwezig, waaronder; horecafaciliteiten, winkels, hotels en bankinstellingen.

Oppervlak
Voor de verhuur is in totaal circa 1.580 m² vvo beschikbaar en is te huur vanaf 790 m² vvo.

Gebouw 
Begane grond:   Verhuurd
1e verdieping:    Verhuurd
2e verdieping:    Verhuurd
3e verdieping:    790 m²
4e verdieping:    790 m²

Parkeren
Ruime parkeernorm van toepassing;
1 parkeerplaats per ca. 40 m² gehuurde kantoorruimte.

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie Artikel 6 Bedrijf 3, bestemmingsplan Leiden Bio Science Park en station. Voor verdere informatie en verifiëring verwijzen wij u naar de gemeente Leiden.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs kantoor
Vanaf € 175,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Vraagprijs parkeren
€ 1.300,- per plaats per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Stook-/servicekosten:
N.o.t.k.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 175,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1580 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 1.300,- incl. BTW Diversen In units vanaf 790 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1580 m²
In units vanaf
790 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Route van naar Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.