Terug naar de resultaten
Verhuurd
Bargelaan 26 in Leiden 2333 CT

Bargelaan 26

2333 CT Leiden
Huurprijs € 155,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Representatieve kantorencomplex gelegen op een toplocatie in Leiden. Het gebouw grenst direct aan de zeezijde van het Station Leiden Centraal en beschikt over een eigen afgesloten parkeergarage. Tegenover het gebouw ligt tevens een parkeerstrook voor kort parkeren en op enkele minuten loopafstand is de LUMC parkeergarage gelegen. De kantoorruimte is voorzien van een nette entree, systeemplafond...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 241 m² In units vanaf 241 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve kantorencomplex gelegen op een toplocatie in Leiden. Het gebouw grenst direct aan de zeezijde van het Station Leiden Centraal en beschikt over een eigen afgesloten parkeergarage. Tegenover het gebouw ligt tevens een parkeerstrook voor kort parkeren en op enkele minuten loopafstand is de LUMC parkeergarage gelegen. De kantoorruimte is voorzien van een nette entree, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, per gebouwdeel 2 liften, pantry, te openen ramen, mechanische ventilatie met topkoeling en keurige sanitaire voorzieningen.

Locatie
Ideaal gelegen direct naast het Centraal Station Leiden. Op slechts 15 minuten treinafstand van de luchthaven Schiphol en Den Haag. Uitvalswegen richting A4 en A44 bevinden zich in de directe nabijheid. Tevens betreft het hier het knooppunt voor al het regionale busvervoer. In de directe omgeving zijn verschillende voorzieningen op loopafstand aanwezig, waaronder; horecafaciliteiten, winkels, hotels, postkantoor en bankinstellingen. In het complex is tevens Ikea Services B.V. gevestigd, een Multicopy en een lunchgelegenheid.

Oppervlak
Ca. 203 m² kantoorruimte op de 3e verdieping.

Bestemming/gebruik
Gemengde bebouwing, kantoren, winkels etc. Voor verder informatie dient u navraag te doen bij de Gemeente Leiden.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
kantoor: Vanaf € 155,-- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Vraaghuurprijs
parkeren: € 1.250,-- per plaats per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Stook-/servicekosten:
€ 42,-- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

De door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten kunnen onder meer bevatten:

- Onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en/of luchtinstallaties, liftinstallatie, brandmeldingsinstallatie, gebouwbewakingsinstallatie en noodstroominstallatie en andere technische installaties.
- Glasbewassing buitenzijde gebouw;
- Vuilafvoer;
- Schoonmaken en onderhoud buitenterrein;
- Afsluiten van een glasverzekering buitenzijde gebouw;
- Administratie- en beheerskosten ad 5% over de bovenomschreven leveringen en diensten, te vermeerderen met 21% omzetbelasting.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 155,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 42,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 241 m² Energie Energieklasse A Energieindex 1.04 Energie einddatum 01-06-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 4 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 1.250,- excl. BTW Diversen In units vanaf 241 m² Locatie toelichting Gelegen naast Leiden CS Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
241 m²
In units vanaf
241 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Topkoeling
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja
Route van naar Bargelaan 26, 2333 CT Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring