Terug naar de resultaten
Te huur
Haarlemmerstraat 209 in Leiden 2312 DR

Haarlemmerstraat 209

2312 DR Leiden
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In het hart van het centrum gelegen winkelruimte in klassiek pand op een prominente ligging. Onlangs is de Haarlemmerstraat volledig nieuw ingericht en heeft het een ware metamorfose ondergaan. Sinds kort staat de gemeente Leiden ook het gebruik als (dag)horecazaak en consumentverzorgende dienstverlening toe op een gedeelte van het Haarlemmerstraat-Oost gebied. Hierdoor zal het verblijfsgebied nog...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het hart van het centrum gelegen winkelruimte in klassiek pand op een prominente ligging. Onlangs is de Haarlemmerstraat volledig nieuw ingericht en heeft het een ware metamorfose ondergaan. Sinds kort staat de gemeente Leiden ook het gebruik als (dag)horecazaak en consumentverzorgende dienstverlening toe op een gedeelte van het Haarlemmerstraat-Oost gebied. Hierdoor zal het verblijfsgebied nog aantrekkelijker worden en barst de locatie van potentieel!

Haarlemmerstraat is dé winkelstraat waar onder andere Zara zich gaat vestigen en waar reeds Pull & Bear en Bershka zijn gevestigd. Maar ook de kleinere en meer specialistische winkels weten de Haarlemmerstraat te vinden. Een uitgelezen kans!

Locatie
Vanuit Leiden CS is de Haarlemmerstraat lopend alsook per busverbinding zeer goed bereikbaar. Parkeren kan in de parkeergarage Haarlemmerstraat, de ondergronds parkeergarage aan de Lammermarkt en het parkeerterrein aan de Kaasmarkt. Binnen enkele ogenblikken loopt u de Haarlemmerstraat op. Restaurants, grand cafés, musea en supermarkten bevinden zich in de directe omgeving.

Oppervlak
Ca. 70 m2 winkel-/opslagruimte.

Wijze van oplevering
In huidige casco staat.

Bestemming/gebruik
Winkelruimte.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Goede (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving aan de Kaasmarkt, Lammermarkt parkeergarage en in de parkeergarage van Albert Heijn.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1918 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² Verkoopoppervlakte 70 m² Frontbreedte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Verkoop vloeroppervlakte
70 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
Route van naar Haarlemmerstraat 209, 2312 DR Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.