Terug naar de resultaten
Te huur
Breestraat 29 in Leiden 2311 CH

Breestraat 29

2311 CH Leiden
Vraagprijs € 1.850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Betreft ca. 130 m2 winkel-/kantoorruimte gelegen op de begane grond in een prachtig karakteristiek pand. De ruimte is gelegen aan de Breestraat te Leiden naast een bioscoop en tegenover het nieuwe gebouw van ID College. Vraag in Leiden naar de Breestraat en iedere Leidenaar kan u vertellen waar u zijn moet. De Breestraat is een begrip in Leiden waar van alles en voor ieder wat te doen is. Of u nu...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² In units vanaf 130 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Betreft ca. 130 m2 winkel-/kantoorruimte gelegen op de begane grond in een prachtig karakteristiek pand. De ruimte is gelegen aan de Breestraat te Leiden naast een bioscoop en tegenover het nieuwe gebouw van ID College. Vraag in Leiden naar de Breestraat en iedere Leidenaar kan u vertellen waar u zijn moet. De Breestraat is een begrip in Leiden waar van alles en voor ieder wat te doen is. Of u nu op zoek bent naar een gezellige kroeg, café of restaurant, chique en modieuze kledingwinkels, een kapper, reisbureau, uitzendbureau of de Waalse Kerk, de Breestraat van Leiden heeft het allemaal.

Locatie/bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar per eigen en openbaar vervoer (haltes voor buslijnen 31, 32, 40, 41, 42, 45, 169, 182, 186, 187, 206) en op loopafstand van het CS Leiden. Bovendien zijn er goede faciliteiten m.b.t. parkeren aanwezig zoals aan het Rapenburg en middels het Stadsparkeerplan.

Oppervlak
Ca. 130 m2 winkel-/kantoorruimte.

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Bestemming/gebruik
Winkel-/kantoorruimte.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.850,- per maand, te vermeerderen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Goede parkeerfaciliteiten in de nabije omgeving aan het Rapenburg, Boommarkt en/of het parkeerterrein aan de Haagweg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1650 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² Verkoopoppervlakte 130 m² Frontbreedte 700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 130 m² Locatie toelichting De ruimte is gelegen aan de Breestraat te Leiden naast een bioscoop en tegenover het nieuwe gebouw van ID College Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
130 m²
In units vanaf
130 m²
Verkoop vloeroppervlakte
130 m²
Frontbreedte
700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
130 m²
In units vanaf
130 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Route van naar Breestraat 29, 2311 CH Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.