Terug naar de resultaten
Verhuurd
Haarlemmerstraat 65 in Leiden 2312 DL

Haarlemmerstraat 65

2312 DL Leiden
Huurprijs € 1.800,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Aantrekkelijke winkelruimte gelegen op een A1 locatie in dé winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat. De winkel heeft een oppervlak van ca. 59 m² inclusief opslagruimte en is geheel gesitueerd op de begane grond. De winkelruimte beschikt over breed front van ca. 5,5 meter is gelegen op een toplocatie naast de Jamin en Superdry. In de directe omgeving bevinden zich diverse landelijke...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 59 m² In units vanaf 59 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aantrekkelijke winkelruimte gelegen op een A1 locatie in dé winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat. De winkel heeft een oppervlak van ca. 59 m² inclusief opslagruimte en is geheel gesitueerd op de begane grond. De winkelruimte beschikt over breed front van ca. 5,5 meter is gelegen op een toplocatie naast de Jamin en Superdry. In de directe omgeving bevinden zich diverse landelijke winkelketens, waaronder Normal, Zeeman, Score, Eye Fashion, Costes en Sneakers.

Locatie/bereikbaarheid
De winkelruimte is gelegen aan de drukste winkelstraat van Leiden. Zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer is het geheel goed bereikbaar. Zeer goede parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het CS Leiden en diverse lijnbussen bevinden zich op loopafstand. Bovendien bevinden zich in de directe omgeving diverse binnenstedelijke faciliteiten.

Oppervlak
Ca. 59 m² winkelruimte op de begane grond.
Frontbreedte: ca. 5,5 meter.

Wijze van oplevering
In casco staat, voorzien van het huidige inbouwpakket.

Bestemming/gebruik
Winkelruimte.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Goede parkeerfaciliteiten in de nabije omgeving bij de Boommarkt, de parkeergarage aan de Lammermarkt en/of het parkeerterrein aan de Haagweg.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs:
€ 1.800,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.800,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1850 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 59 m² Verkoopoppervlakte 59 m² Frontbreedte 550 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 59 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
59 m²
In units vanaf
59 m²
Verkoop vloeroppervlakte
59 m²
Frontbreedte
550 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Haarlemmerstraat 65, 2312 DL Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.