Terug naar de resultaten
Te huur
Haarlemmerstraat 188 in Leiden 2312 GH

Haarlemmerstraat 188

2312 GH Leiden
Vraagprijs € 29.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Het betreft ca. 152 m² winkelruimte op een zeer prominente locatie in dé winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat. Het object valt goed op door de grote raampartijen en het brede front van ca. 10 meter. Vooral voor startende ondernemers is de winkelruimte een uitgelezen kans, aangezien de huidige inrichting ter beschikking kan worden gesteld. In de directe omgeving van het object zijn diverse...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 152 m² In units vanaf 152 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Het betreft ca. 152 m² winkelruimte op een zeer prominente locatie in dé winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat. Het object valt goed op door de grote raampartijen en het brede front van ca. 10 meter. Vooral voor startende ondernemers is de winkelruimte een uitgelezen kans, aangezien de huidige inrichting ter beschikking kan worden gesteld. In de directe omgeving van het object zijn diverse landelijke winkelformules gevestigd, zoals Pull & Bear, Bershka, Foot Locker, Only, Jack & Jones en Amac (Apple Reseller).

Locatie/bereikbaarheid
Onlangs is de Haarlemmerstraat volledig nieuw ingericht en heeft het een ware metamorfose ondergaan. Hierdoor is het verblijfsgebied nog aantrekkelijker geworden.

Vanuit Leiden CS is de Haarlemmerstraat lopend alsook per busverbinding zeer goed bereikbaar. Parkeren kan in de parkeergarage Haarlemmerstraat, de ondergronds parkeergarage aan de Lammermarkt en het parkeerterrein aan de Kaasmarkt. Binnen enkele ogenblikken loopt u de Haarlemmerstraat op. Restaurants, grand cafés, musea en supermarkten bevinden zich in de directe omgeving.

Oppervlak
Ca. 152 m² winkelruimte.
Frontbreedte ca. 10 meter

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Bestemming/gebruik
Winkelruimte.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 29.500,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Goede (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving aan de Kaasmarkt, Lammermarkt parkeergarage en in de parkeergarage van Albert Heijn.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 29.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1918 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 152 m² Verkoopoppervlakte 152 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 152 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
152 m²
In units vanaf
152 m²
Verkoop vloeroppervlakte
152 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Haarlemmerstraat 188, 2312 GH Leiden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.