Terug naar de resultaten
Te huur
Abellalaan 1 in Hillegom 2182 TX

Abellalaan 1

2182 TX Hillegom
Huurprijs € 511,40 p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Unieke locatie voor ondernemingen gerelateerd aan onder andere zorg en welzijn en andere zorg gerelateerde functies!
In de wijk Elsbroek te Hillegom is een nieuwe woonzorgzone gecreëerd. De kern van de Woonzorgzone Elsbroek wordt gevormd door het Dienstencentrum Elsbroek en het Woonzorgcentrum Bloemswaard. Het Woonzorgcentrum bestaat uit onder andere 66 zorgwoningen. In het Dienstencentrum...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 52 m² In units vanaf 52 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Unieke locatie voor ondernemingen gerelateerd aan onder andere zorg en welzijn en andere zorg gerelateerde functies!
In de wijk Elsbroek te Hillegom is een nieuwe woonzorgzone gecreëerd. De kern van de Woonzorgzone Elsbroek wordt gevormd door het Dienstencentrum Elsbroek en het Woonzorgcentrum Bloemswaard. Het Woonzorgcentrum bestaat uit onder andere 66 zorgwoningen. In het Dienstencentrum Elsbroek zijn een breed scala aan zorggerelateerde organisaties gevestigd.

Binnen dit Dienstencentrum is nog slechts 1 kantoor-/praktijkruimte voor verhuur beschikbaar, gelegen op een mooie zichtlocatie direct boven de hoofdentree.

In het Dienstencentrum zijn thans o.a. Marente, Centrum voor Jeugd en Gezin, een polikliniek van het Spaarne Ziekenhuis, Kinderdagverblijf Op Stoom, Fysiotherapie Elsbroek en een consultatiebureau gevestigd. Zowel binnen het Dienstencentrum als in de openbare ruimte is rekening gehouden met mogelijk verminderde mobiliteit van gebruikers. Het gebied en de ruimtes zijn goed begaanbaar voor mensen met rollators, rolstoelen en scootmobielen. In dit kader is het Dienstencentrum o.a. ook voorzien van een liftinstallatie en mindervalidetoiletten.

Locatie
Gunstig gelegen in woonwijk Elsbroek. Deze locatie kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de gemeenten uit de Duin- en Bollenstreek. De directe omgeving voorziet in ruime (gratis) parkeermogelijkheden en binnen een kleine straal zijn uiteenlopende voorzieningen voorhanden. Tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Oppervlak
Ca. 51,57 m² VVO, gelegen op de 1e verdieping. De 1e verdieping is per lift bereikbaar.

Wijze van oplevering
Turn-key. Door en voor rekening van de verhuurder zijn de units zeer compleet afgewerkt.

Bestemming/gebruik
Kantoor-/praktijkruimte.

Huurvoorwaarden

Huurprijs
€ 511,40 per maand, vrij van BTW.

Voorschot servicekosten
€ 150,41 per maand, inclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren. Afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks per 1 juli, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model Stek op basis van Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken)

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Zeer ruime gratis parkeervoorzieningen in de directe omgeving.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 511,40 per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 150,41 per maand Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 52 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 52 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Nevenbestemming Overige Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
52 m²
In units vanaf
52 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, te openen ramen
Turnkey
Ja
Functie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
52 m²
In units vanaf
52 m²
Verdiepingen
1
Route van naar Abellalaan 1, 2182 TX Hillegom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring