Aanbod kantoorruimte, winkelruimte en bedrijfspanden

Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij Leiden biedt u een ruim en gevarieerd aanbod van bedrijfspanden. Wij richten ons voornamelijk op bedrijfspanden in Leiden e.o (regio Rijnland) en de Duin- en Bollenstreek. U treft op onze website een gevarieerd aanbod in bedrijfspanden aan, van kantoorruimte, winkels tot bedrijfshallen. In de volgende gemeenten zijn wij actief; Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Oegstgeest, Voorschoten, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Warmond, Lisse, Hillegom, Hazerswoude en Teylingen.

Leiden
Leiden telt ruim 120.000 inwoners en is naar inwonertal gemeten de vierde gemeente van Zuid-Holland. De directe agglomeratie Leiden, met Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude, telt zo'n 200.000 inwoners. De stad Leiden kent een rijke geschiedenis en huisvest de oudste universiteit van Nederland. Dankzij haar strategische ligging in de Randstad en de hoogopgeleide bevolking is Leiden een aantrekkelijke vestigingslocatie voor bedrijven. De laatste jaren is het aanbod aan kantoorruimte in Leiden sterk toegenomen.

Duin- en Bollenstreek
Het gebied dat begint rond de benedenloop van de Rijn ten westen van Leiden, en noordwaarts doorloopt tot het gebied ten westen van Haarlem wordt aangeduid met Duin- en Bollenstreek. De voornaamste plaatsen in dit gebied zijn Noordwijk, Sassenheim en Hillegom. In de zestiende en zeventiende eeuw kwam de bollenteelt in deze streek tot bloei. Nog is de bloembollensector belangrijk voor de streek. Mede hierdoor trekt het gebied veel toeristen aan. Inmiddels beschikt bijna iedere gemeente over een eigen bedrijventerrein, uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vestigingsmogelijkheden op deze bedrijventerreinen.

Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij Leiden is met haar jarenlange ervaring, goed bekend met al het commercieel onroerend goed in Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Zowel huren als kopen van een bedrijfspand behoort bij ons tot de mogelijkheden. Kijkt u rustig eens rond in het beschikbare aanbod op deze pagina. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij gaan graag voor u op zoek naar een winkel, bedrijfshal of kantoorruimte die past bij uw wensen en mogelijkheden.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring